Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt

Effektiv og miljøvenlig brandslukker fra Hellers

Hellers i Kastrup forhandler PFE-1, verdens første kompakte brandslukker til effektiv slukning af brand i væsker, faste stoffer og elektriske installationer.

Af Troels Lykke |

Brandslukkeren er enkelt i brug, let at udløse f.eks ned i et motorrum eller direkte på ildstedet. Herefter dør flammerne, som man kan se på videoen i toppen af artiklen.

Importør fra Hellers, Peter Heller, siger om PFE-1-brandslukkeren til 399 kroner:

- Der er ingen rengøring efter brug, den er miljøvenlig og 100 procent ugiftig i modsætning til en almindelig pulverslukker, der både sviner og har en ødelæggende virkning. Det brandhæmmende middel i slukkeren vi sælger, har typisk været anvendt til serverrum, i containere og i rumfarten, og som nu også fås i en håndholdt version til privat brug i båden, bilen eller hjemmet.

Han fortæller videre:

- Brandslukkeren sender bittesmå partikler ud. Gassen der brænder, hæfter sig til disse, dermed gøres gassen u-brændbar og ilden går ud. I lukkede rum vil den forblive i luften og være aktiv i op til en time. En anden fordel ved den er, at den ikke skal til service, forklarer Peter Heller.

Brandslukkeren kan som en 'håndgranat', kastes ned i et motorrum, hvorefter det med fordel kan lukkes for at lukke det brandhæmmende middel inde.

content-loader
content-loader
content-loader