Gå til hoved-indhold

Kom og lær om sikkerhed til søs lørdag i Skovshoved

Lørdag den 4. maj kl. 10.00 – 13.30 på Skovshoved Havn kan du lære om brandslukning, redning, alarmering og andet sikkerhedsudstyr. Der er også tilbud på bådudstyr.

SOK-helikopter finder fuld 23-årig sejler

En 23-årig mand ligger lige nu på Næstved Sygehus efter at have tilbragt fem meget lange og kolde timer i en jolle på Præstø Fjord.

Se historiske skonnerter på torsdag i København

Traditionen tro starter De Forenede Sejlskibe sejlsæsonen med Åbent Skib. I år, den 2. maj, fejres det med at sejle ind i Københavns Havn gennem broerne.

Dansk sejler forsvundet på Atlanten

En dansk mand er angiveligt om bord på den norske sejlbåd 'Lady Domina', som er meldt savnet i Atlanten, oplyser Udenrigsministeriets Borgerservice til tv2.dk.

M.A.T. 1010 ny kapsejler i 10-meter-klassen

Den tyrkiske båd, M.A.T. 1010 til cirka en mio. kroner, vil give XP 33 og Salona 33 hård konkurrence på kapsejladsbanen, mener tysk sælger af båden.

 

"Tag ud og sejle": Ny bog til de 7 til 12-årige

Dansk Sejlunions bog "Tag ud at sejle" er bogen til de mindste sejlere hvor. I bogen er der også er et opgavehæfte. Det handler om leg og læring.

YachtBroker Nordsjælland ny forhandler af Salona

Salona Nordic Danmark er nu etableret af Tobias Schmidt Larsen, der driver bådmæglervirksomheden YachtBroker Nordsjælland. Den kroatiske bådtype findes fra 30 til 60 fod. Prøv en på lørdag.

Boganmeldelse: 100 års skuffelse med Dansk Sejlunion

Jeg havde glædet mig til at læse 100 års-jubilæumsbogen ”Hundrede år med Sejlerglæde”. Men svær var skuffelsen over et værk, der anpriser DS og glemmer de mange knaster, banen også var belagt med.

18-årige savnes - gummibåd nu fundet ved Endelave

Jacob Hjerrild og Rasmus Banke Jørgensen sejlede i aftes ud fra Juelsminde i en sort gummibåd og de er ikke er set siden.

 

Yamaha på Bakken med vandscootere og motorbåde

Motorcyklister skal få øjnene op for Yamahas produktlinje af bådmotorer og vandscootere på Bakken på lørdag, fortæller Preben Hansen fra Yamahas bådafdeling.