Gå til hoved-indhold

Reese Marin udstiller ny Marex 320 i Hamborg

Der er verdenspremiere på den nye Marex 320 Aft Cabin Cruiser på den internationale bådudstilling i Hamborg, Hanseboot, fra 27. oktober til 4. november.

Google Analytics: 41,92 procent flere besøger minbaad.dk

Den seneste måned, målt i forhold til 2011, viser at minbaad.dks besøgstal er steget med 41,92 procent. Den seneste måned var der 106.378 besøgende.

Rønnows klumme: Hvorfor sejler vi – eller hvorfor sejler vi ikke?

- Jeg bliver lidt ked af at se rundt omkring i havnene, hvordan man ser rigtig mange fartøjer, som bare ligger ubrugte hen. De ligger bare – misligeholdte og overbegroede, skriver Claus Rønnow.

Høj promille indblandet i tragisk Hundige-ulykke

Tre af de fire mænd, som omkom for ni dage siden i en bådulykke ved Hundige Havn, havde en for høj alkoholpromille til at sejle speedbåd.

 

TV: Vi mødte en meget anderledes båd i Cannes

Wider 42, der kan sejle 50 knob, er perfekt at bade fra når den gøres 6,6 meter bred.

Hundige-ulykken: De fire sejlere druknede

Undersøgelserne af de omkomne viser at alle var druknet og dermed ikke døde af kvæstelser. Poltiet fandt ingen GPS eller navigationsudstyr. Mobiltelefoner døde 00.15.

 

X-Yachts Niels Thomsen: Cannes-udstilling er vigtig

Bådudstillingen i Cannes sluttede i går i 28 graders varme. Vi var der med omkring 50.000 andre, der så flere verdenspremiere, superyachts og andre både. Udstillingen vokser. Se fotos.

Rønnows klumme: Når uheldet er ude…

Et gammelt ord siger: ”Egen lykke er godt, men andres ulykke er heller ikke at foragte…”

Gæt en verdenspremiere i Cannes

Aurelia og Maeva fra Nice var pynt foran båden. De to skønheder ved dog intet om både, men kan du gætte hvilken båd, der er i baggrunden? Vi er på udstillingen.

Natsejlads kræver skarphed

Natsejlads kræver, at du er skarp. Der må ikke gå hygge i den, siger Sten Emborg fra Søsportens Sikkerhedsråd, der nu kommenterer på den tragiske ulykke i Hundige. Se foto af båden i Nyhavn.