Gå til hoved-indhold

Sjove vinteraktiviteter

Vinteren har allerede sat sine første fodspor og flere steder er havne og søer frosset til. Her er et par bud på hvad man kan bruge den mørke vintertid på

Professionel generalsekretær til DS

Det er en moderne leder Dansk Sejlunion har valgt til posten som generalsekretær. For Mads Kolte-Olsen er anerkendelse et af nøgleordene. Og så vil han gerne gaste.

Vinteropbevaring: Hvad koster det?

Hvad skal det koste at få en båd på land? Et hurtigt tjek på fire forskellige muligheder afslører stor prisforskelle.

Ny Bavaria 33 ku ikke køre på isglatte veje

Langt om længe kom den nye Bavaria 33 til Egå. I det sydlige Jylland måtte båden holde stille i tre timer på grund af is.

Flere julegaver der holder

Nu er der kun 14 dage til jul, og vi har igen fundet nogen gode og nyttige gaver til sejleren. Se her, om der er noget, du har lyst til at give eller få. Der er gaver i flere prislejer.

DMI til minbaad.dk: Ikke isvinter endnu

Så blev det for alvor vinter. Der er ikke meldinger om is i havnene endnu, men bliver det kolde vejr ved, varer det ikke længe for vintertræningen må indstilles. Er der is i din havn?

Forsikringschef fra Pantaenius: Løbet er kørt

Gert Toft fra Pantaenius og Danboats bestyrelse tror at afgiftsforhøjelsen på kaskoforsikringer bliver en realitet for omkring 60.000 bådejere.

Lorenzen om afgiftssagen: Reservefonden kan redde sejlerne

Morten Lorenzen, kommentator på minbaad.dk, var til samråd med Skatteministeren. De 39 mio. kr. som Lyngby Radio kan koste sejlerne kan komme fra Reservefonden. Natorp kæmper stadig.

24 af verdens bedste sejlerfotos i 2012

Senere i år vælges det bedste ud af en international jury i konkurrencen Yacht Racing Images of the Year.

Ridas 26 - endelig en ny båd på under 30 fod

Ridas 26 produceres i Estonia og koster fra 355.500 kr. med påhængsmotor og cirka 100.000 kr. mere med indenbordsmotor. Vi så den i Hamborg.