Gå til hoved-indhold

Nyt sejlerleksikon

Anker W. Lauridsen, der både er skibsbygningsingeniør og aktiv sejlsportsmand, har begået et sejlerleksikon. Udover leksikon er der artikler om de mange begreber forbundet med sejlads.

Bådauktion introduceres af Svendborg-mægler

YachtBroker Auktion har de første både på auktion på Yachtbroker hjemmeside. Nu fortæller bådmægler Mikkel Synnestvedt om bådauktionen, hvor man kan afgive bud.

Dansk Phantom 42 er skabt til langtur

Det mener Phantom 42 klub-formand, Lars Jensen, der giver en beretning til minbaad.dk, efter at klubben netop har holdt generalforsamling på udstillingen i Fredericia.

Sejl med til Rum Regatta med Lille Dan

Som noget nyt tilbyder De Forenede Sejlskibe et sejltogt til Rum Regatta, der afholdes i Kr. Himmelfartsdagene. 100 ældre skibe deltager.

Ny norsk Askeladden P77 Weekend

Askeladdens P-serie har fået en speciel god modtagelse i Norge. I dag er P-serien Askeladdens mest solgte både.

Nord West & Najad AB forventes snart solgt

Et advokatfirma i Göteborg forventer at værftet, der er begæret konkurs, bliver solgt i slutningen af marts. Investorer har besøgt værftet, der kuldsejlde med en gæld på 110 mio. svenske kroner.

Passatvind og Flyvefisk som e-bog

Jan Bertelsen tager os med på en jordomsejling til Caribien og Middelhavet, i bogen Passatvind og Flyvefisk. Få den nu som e-bog.

Hollywood i Ishøj havn

Hvad Hollywood er for spillefilm, er Ishøj havn lige nu for reklamefilm. Tempo Bådsalg lægger i disse dage lokaler og båd til en filmoptagelse, hvis handling er en hemmelighed.

JMarine stopper forhandling af Elan

Der var en for lille volumen i salget af Elan, til at fortsætte driften, fortæller Jesper Strands, der nu kaster håndklædet. Ny forhandler efterlyses af den slovenske båd.

Sådan gør forhandlere og værfter når kunderne udbetaler på en båd

To købere tabte sidste år deres udbetaling på hver deres Nimbus på i alt 500.000 kroner, da Nimbus gik konkurs, men kort tid efter refunderede en Ishøj-forhandler kunderne beløbet og tog selv tabet.