Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Marex 350 CC Open Lounge ses her på Aabenraa Fjord.

Reese Marin bliver mere international

Bådforhandleren i Aabenraa åbner nu afdeling i Hamborg, med 25-årige Kasper Reese. En salgsafdeling i Østrig er også etableret. - Det gør det lettere at sælge brugte både, siger Henrik Reese.

Af Troels Lykke |

Salget af nye både har ikke været som tidligere på det danske marked. Det får nu Reese Marin til at satse endnu mere på salget af brugte både, hvor afdelinger i udlandet skal være en ekstra løftestang.

- Det bliver nu lettere at sælge brugte både med afdelinger i Hamborg og Østrig, vi satser internationalt. Det er vigtigt at være mere synlig i EU, det er ikke nok bare at have en hjemmeside i udlandet, du skal også være der, så du kan vise de brugte både frem i Tyskland, Østrig og i Middelhavet, siger Henrik Reese i dag til minbaad.dk.

Tysklandsafdelingen bliver i Hamborg, lige ved den nye Opera på Am Kaiserkai 69, hvor Kasper Reese, udlært i Reese Marin af sin far, står i spidsen.

Og i Østrig har firmaet også har et samarbejde med Andreasen Yachts med Aksel Andreasen i Linz.

Bedre service i udlandet

Om den nye afdeling i Hamborg siger Reese:

- Vores stærke side har hele tiden været Tyskland, det er også derfor vi udstiller både på hanseboot i Hamborg, med det nye kontor kan vi yde en langt bedre service, hvis en kunde vil se på en brugt båd i Hamborg, men også i Kiel og Schleswig.

Reese Marin, der forhandler Dehler, Marex og Targa, har lige nu 65 brugte sejl- og motorbåde med dieselmotorer til salg.

content-loader
content-loader
content-loader