Gå til hoved-indhold

Gode tilbud på bådferie

Sunway Seatravel fra Egå ved Århus har fuld gang i bådudlejningen. De triste danske somre sender danskerne sydpå. Især Kroatien er populær, men der er gode tilbud i Grækenland.

Finntastic Games: Ny bog om Finnjolle OL-sejlads

Den engelske Finn- og OK-jollesejler Robert Deaves har begået en bog om de utroligt spændende dage under Finn-jollernes OL-sejladser i 2012. Bogen kan fås hos Amazon.

Rønnows klumme: Grøde i luften? Vi håber!

Man kan blive helt vinterdepressiv ved at følge den aktuelle debat i sejlsporten, skriver Claus Rønnow, der opfordrer til at man ser på alt det positive.

Gratis søsikkerhedskursus i Fredericia

Bliv klogere på redningsmidler, slukning af brand, redningsflåde og udstyr. Der er gratis søsikkerhedskurser på Boat Show, leveret af Watergames.dk

Floor Marine aflyser finanskrisen

Floor Marine A/S åbner nu nye udstillingslokaler på 2000 kvm i Risskov, og Floor udstiller 7 både i Fredericia. Fx årets båd, Dufour 360. Se også B/One, der vil være største klasse i Europa.

Faaborg firma søger bådmekaniker

Hos Faaborg Bådebyggeri & Motorværksted ApS, er ordrebogen fuld, og nu mangler firmaet en bådmekaniker. Se jobopslaget.

Pantaenius søger nu eventkoordinatorer til stævner

Pantaenius søger eventkoordinatorer, der skal bemande eventstande ved kapsejlads- og søsportsevents som Pantaenius deltager i, i sommeren 2013.

 

BRIG-forhandler blogger om materialer til RIB

Hvilket materiale skal jeg vælge til min RIB båd? Pro-Safe direktør, Søren West fra Korsør, giver sit svar her.

Elvstrøm Sails søger sejlmagere

Hos Elvstrøm Sails piber man ikke. Ordrebogen er fuld, og nu mangler sejlloftet i Aabenraa medarbejdere, med bred viden om fremstilling af sejl.

Luffe 37-klubben vil have alle Luffer med

Luffe 37-klubben vil have et større fællesskab alle Luffer imellem. Luffe-klubben er nu for alle Luffe-sejlere, og de sociale arrangementer er i højsædet.