Gå til hoved-indhold

Sikkerhed til de små sejlere fra SECUMAR

Tyske SECUMAR har siden de blev grundlagt været fyrtårnet for sikkerhed til søs. De producere stadig deres veste på egen fabrik i Hamborg, hvilket også gør sig gældende for deres oppustelige børneveste, hvilket betyder veste i højeste liga indenfor sikkerhed til familiens yngste generation.

Sæby Redningsstation redder strandet sejlbåd

Sejlbåd fik hjælp og blev trukket fri ved indsejlingen til Limfjorden.

I mere end 50 år har Henrik Reese drevet bådsalg på Aabenraa Havn

Reese Marin er en af landets største og mest succesfulde bådhandlere. Team Reese Marin har netop offentliggjort et rekordresultat med overskud i millionklassen Selv om Henrik Reese har rundet de 76 går han ikke efter et otium. Han vil arbejde. Aabenraa Havn tegner portræt.

Pæn, lille sejlbåd drevet på Langeland - ejeren efterlyses - nu er ejeren fundet

Er der nogen der kender ejermanden, så giv endelig besked, den ligger der stadig i dag, skrev Dansk Søredningsselskab i Rudkøbing for få dage siden. De tør ikke fjerne den, for så er det redningstjenestens forsikring, der skal dække. Ejeren er fundet opdateret 2.5.23.

Sponsor-indhold: Tips til at finde de bedste priser på en ny båd

Hvis du ønsker at købe en båd, vil prisen sikkert være en vigtig faktor for dig. Det kan dog være en udfordring at finde den rette pris på en båd, og det kan være svært at finde en pris, der passer til budgettet. Derfor bør du naturligvis undersøge forskellige udbyderes priser på de både, som du har…

Svendborg Museum holder udstilling om navigations skolernes historie - se den på Danmarks Museum for Lystsejlads

Svendborg Museum åbner ny udstilling på havnen i Svendborg den 18. maj. Udstillingen ”På rette vej” har fokus på navigations skolernes historie i Svendborg. Fra 1852 til 2023, hvor SIMAC åbner ny skole på Svendborg Havn.

Malene: Sandwich smager bedst med bundmaling i håret

Foråret har ramt Danmark, og rundt omkring i havnene myldrer det igen af liv. Bådene bliver pudset og poleret, og stemningen er i top. Min mand og jeg bor på vores båd, der ligger i vandet, forleden fik vi mulighed for at finde arbejdstøjet frem, fortæller Malene Wilken.

Drømmebåden var i Sverige: Unge Gustav og Bertil har fundet deres båd: En Comfort 32 Commander

Med tre måneder til afgang til Middelhavet, har de 20-årige Gustav Rosentoft og Bertil Konow nu underskrevet en købsaftale på den båd, der skal være deres hjem det næste år. En Comfort 32 Commander, som i denne uge skal sejles hjem fra Malmø.

Da Kim Johansen blev reddet på åbent hav ud for Somalias kyst i en Bavaria 47 han forlod - se TV 2 dokumentar

60-årige Kim Johansen fra Nørholm var lige begyndt på sin jordomsejling, da tingene begyndte at gå galt. Først mistede han sejlene i en storm og så satte motoren ud. Kim var pludselig fanget alene på åbent hav ud for Somalias kyst i det Indiske Ocean.

Smykkeskrin til søs: Kerteminde-sejler Jørgen Sunke var seks år om at restaurere en 109 år gammel 8-meter R-båd

Ylva-sejleren fra Kerteminde, Jørgen Sunke, har gjort verden smukkere med sin 8 m-R-båd. I 2016 fik han båden gratis mod at love at redde den. Men gratis var den bestemt ikke. Ud over 7.500 arbejdstimer har den også kostet et betragteligt beløb i materialer, skriver Fyens Stiftstidende. Se før og…