Gå til hoved-indhold

Fiskerbåd brænder i Hirtshals - se brandslukning

Fiskerbåd med styrehus brændte torsdag ved Hirtshals Havn, og selvom Nordjyllands Beredskab hurtigt fik branden under kontrol, så er bådens styrehus og en del af dækket helt udbrændt. Dog flyder skroget fortsat, oplyser indsatsleder Jørgen W. Pedersen til TV 2 Nord.

Ingeniør Jan Hovald Petersen ny blogger på Minbaad.dk - har fokus på teknik og grøn livsstil

Jan, B31-sejler fra Frederiksværk skrev til os: Netmediet Minbaad.dk er et godt medie – MEN der mangler noget vigtigt – noget om vigtig ny teknik – især i disse forandringstider, hvor grønne løsninger og mere bæredygtighed er i fokus.

Ny fritidssejler-uddannelse: Speedbådsbeviset tæller ikke længere som bestået Praktisk prøve i Duelighed

Minbaad.dk har talt med Finn Jørgensen fra Københavns Sejlerskole. Han fortæller om den nye bekendtgørelse 666 af 31/05/2023 vedr. fritidssejler-uddannelser. Bekendtgørelsen vil få indflydelse på sejlere, der tager en fritidsuddannelse og specielt for dem, der har taget speedbådsbevis.

Sikkerhed handler om at passe på hinanden - SejlSikkert med nyt opråb til sportsudøvere på vandet

Med årets kampagne sætter SejlSikkert blandt andet fokus på de selvorganiserede vandsportsudøvere. Samtidig er der foruden det fysiske materiale, også nyt materiale rettet mod sociale medier, så det stærke budskab om sikkerhed til søs kommer bredt ud i både havne, klubber, på stranden og på de…

Anna gør klar til sommerens sejlads - VHF kursus, renovering af pantry og klargøring

Tiden går, klokken slår. Det er nu anden sæson er jeg er bådejer af Vendela, en LM 22 i Vordingborg. I år har det vist sig at være en meget anderledes sæson, da jeg i vinters hoppede med hovedspring ud i endeløse af renovationer og reparationer, fortæller 20-årige Anna Brinch fra minbaad.dk.

Danske verdensetter Camilla Ulrikkeholm gør comeback i Match Racing

Match Racing er i stor fremgang som sport i Danmark, udtaler stævneleder Bjarne Patuel Nielsen. Med tilgangen af Women’s World Match Racing Tour for andet år i træk byder KDY verdens bedste Kvindelige Match Racing sejlere velkommen når tour finalen afvikles i Skovshoved Havn den 21-24. september…

Helly Hansens Sailsafe Inflatable Race Life Jacket er udviklet med hjælp fra professionelle sejlere

Sikkerhed og tillid er ekstra afgørende, når man sejle med høje hastigheder. Med Helly Hansens Sailsafe Inflatable Race Life Jacket kan du som professionel sejlere føle dig tryg når du presse dig selv og din båd til det yderste, selv under de hårdeste forhold. 

Verdens bedste surfere vender tilbage til København

Hovedstaden lægger i 2024 vand til VM i SUP, når de bedste atleter skal dyste helt inde i havnen og ved Amager Strandpark. I 2017, dystede de også om VM-titlerne i Københavns Havn og nu vender de tilbage til hovedstaden efter at VM’et de seneste år har været afviklet i Kina, El Salvador og Puerto…

Sådan får du en sikker tur på Stand Up Paddle board - gode råd fra Søsportens Sikkerhedsråd og TrygFonden Kystlivredning

Det er sommer – og det er højsæson for børn og voksne på Stand Up Paddle boards (SUP) langs kysterne. I weekenden var der en alvorlig redningsaktion med personer på SUP, som drev flere kilometer ud fra kysten og måtte reddes i land med helikopter.

Bryllup og bryllupsrejse på båden - Nina og Torben blev gift i cockpittet på en X-79er

Kærlighed kan opstå på mange måder, men for flere sker det gennem fælles interesser. Dette er netop, hvad der skete for parret fra Fredericia, der mødte hinanden på en sejlbåd. Hun var tursejler og han kapsejler da de mødtes. På bryllupsrejsen blæste de inde på Endelave.