Gå til hoved-indhold

Sandy sænker HMS Bounty i Atlanten - kaptajn savnes

En kopi af tremasteren HMS Bounty sprang læk og sank i går efter orkanen Sandy tog fat. 14 besætningsmedlemmer blev reddet i land af U.S Coast Guard, men kaptajnen savnes stadig. Se video.

Jobs superyacht færdig - et år efter hans død

Afdøde æblechefs enke og tre børn deltog i en ceremoni i Holland i weekenden, hvor den 260 fods superyacht i alu, Venus, blev vist frem.

Sejlerskoleelever i livsfare i den Engelske kanal

Seks engelske sejlerskoleelever, blev sendt på en natsejlads der kunne have kostet dem livet. Det kom frem under en retssag, mod bådens skipper Charles Sturrock. Se video.

Ibsen har ikke længere den rigtige profil

Generalsekretær Dan Ibsen fratræder sin stilling. Det sker i forbindelse med en ”kulturforandring” i Sejlunionen, hvor Dan Ibsens profil ikke længere passer til jobbet. Læs om Ibsens ny opgaver.

Dan Ibsen stopper som generalsekretær i Dansk Sejlunion

I stedet skal han koncentrere sig om internationalt arbejde i organisationen, skriver baadmagasinet.dk i dag.

Brandvæsnet køber en opgraderet Zodiac 650 SSR

Uni-safe på Amager har opbygget og leveret en specialudrustet Zodiac 650 SSR som redningsbåd til Københavns Brandvæsen.

Spirituspåvirket kvinde ku ikke sejle i havn i Øresund

Politiet måtte fredag aften redde en 52-årig tilsyneladende spirituspåvirket i Svanemøllebugten. Kvinden var ikke selv i stand til at sejle ind.

TV: Uskyldig flirt til søs ender i drama - husk stigen

En dejlig fisketur og en uskyldig flirt er lige ved at ende ulykkeligt i den korte stumfilm, som Søsportens Sikkerhedsråd netop har lagt på YouTube.

 

Lykke-blog: Endelig på sommertur i min Drabant 24

Jeg vil også være en jernmand, så jeg sejlede solo fra København til Middelfart i en Drabant 24 med en ødelagt påhængsmotor. Det var koldt, regnfuldt men en god oplevelse.

Marex 320 sælger godt - se den på Hanseboot

Der er nu solgt 11 af den nye Marex 320 Aft Cabin Cruiser før premieren på Hanseboot i Hamborg, som starter på lørdag, siger importør Henrik Reese.