Gå til hoved-indhold

Husmesse hos Faurby - sådan bygges bådene

Se et dansk designmøbel i form af en båd blive til, lokker Faurby, der har åbent hus i weekenden. Mød også Elvstrøm Sails, B&G/Simrad, Garmin, Raymarine, KEM, Pelle P og Mast2Keel.

Volvo Penta på prisvindende både i Italien

Et af de førende, italienske bådmagasiner, Vela e Motore, har valgt årets både. I fire af fem både, var der svenske Volvo Penta om bord.

Par forlader sejlbåd i Stillehavet - reddet af skib

Stillehavet kan slå hårdt, erfarede Tania Davies og Steve Jones, der skød nødraket og drev i to dage. Se på jp.dk hvordan de løftes på et fragtskib.

TV: Se jomfrutur med wFoil 18 Albatross

Tomaž Zore, slovensk designer, har udviklet en hydrofoilbåd, wFoil 18 Albatross, der 'flyver' næsten 100 km/t. med propel. Ideen er den også kan sejle for sejl.

North Sails Europa vil købe North Sails USA

Ib Ussing Andersen, formand for bestyrelsen i North Sails Europa, fortæller til minbaad.dk, at man ønsker at købe North Sails USA. Prisen oplyses ikke pt.

17 ud af 20 Vendeé Globe-sejlere bruger danske Gori propeller

De danske propeller vælges af jordomsejlerne til sejladsen på lørdag. - Det sker fordi de er verdens hurtigste, siger Sune Ehrenskjöld fra Gori Propeller i Vojens.

Jaguar præsenterer ny speedbåd

Nu kan man købe en elegant speedbåd fra Jaguar, der passer til den nye Jaguar XF stationcar.

80.000 personer besøgte hanseboot i Hamborg

Sidste år besøgte 78.920 personer udstillingen hanseboot, i år steg besøgstallet med cirka 1.000. Fokus var denne gang at få flere danske og svenske besøgende, og det lykkedes.

Rønnow gør status: Hvad man dog ser og hører!?!

Når nu sæsonen er gået på held og roen har lagt sig efter vinterklargøringen af det kære fartøj, er det tid til lidt eftertanke: Hvordan blev det så med den sæson? Læs Rønnows klumme.

Se ny Bavaria 33 Cruiser på hanseboot

Frem til søndag kl. 18 kan man stadig nå at se på både. Fx den nye Bavaria 33 Cruiser, der der koster fra cirka 650.000 kr. før levering.