Gå til hoved-indhold

Spirituspåvirket kvinde ku ikke sejle i havn i Øresund

Politiet måtte fredag aften redde en 52-årig tilsyneladende spirituspåvirket i Svanemøllebugten. Kvinden var ikke selv i stand til at sejle ind.

TV: Uskyldig flirt til søs ender i drama - husk stigen

En dejlig fisketur og en uskyldig flirt er lige ved at ende ulykkeligt i den korte stumfilm, som Søsportens Sikkerhedsråd netop har lagt på YouTube.

 

Lykke-blog: Endelig på sommertur i min Drabant 24

Jeg vil også være en jernmand, så jeg sejlede solo fra København til Middelfart i en Drabant 24 med en ødelagt påhængsmotor. Det var koldt, regnfuldt men en god oplevelse.

Marex 320 sælger godt - se den på Hanseboot

Der er nu solgt 11 af den nye Marex 320 Aft Cabin Cruiser før premieren på Hanseboot i Hamborg, som starter på lørdag, siger importør Henrik Reese.

Australsk sejler: Jeg troede jeg sku dø

Glen Ey drev rundt i en uge 500 kilometer ude til havs fra kysten, 500 kilometer fra Sydney, efter at masten knækkede, indtil Air Canada spottede ham. Se kort TV-interview på jp.dk

 

Passagerfly fandt drivende solo-sejler ved Sydney

44-årig sejler med knækket mast blev spottet af passagerfly, der gik ned i 1800 meters højde og fandt en sejler 500 kilometer fra Sydney. Flyet blev 1,5 time forsinket, men passagerer pev ikke.

Topdanmark søger forsikringsuddannet sælger

Har du lyst til at kombinere din interesse for sejlsport og viden om både med din uddannelse i forsikring, så læs videre her.

Dansk sejler møder kæmpe superyacht

Hvorfor sidde i det kolde efterårsvejr når man kan nyde pragtfuld sejlads i middelhavet, der er 21 grader. Det skriver Jørgen Tjellesen.

Rønnows klumme: Skal – skal ikke på land ?!?

Skal vi rigge af og gå på land – eller skal vi vente lidt og se, om ikke vejrguderne har lidt mere lækkert i posen til os. Det er, som altid, vanskeligt at gætte på.

 

Pro-Safe går i luften med webshop

Den teknologiske tidsalder buldrer derudaf og hos Pro-Safe i Korsør vil man med på beatet med en ny hjemmeside kombineret med en webshop.