Gå til hoved-indhold

Orust-udstilling - også i morgen

Nåede du ikke messen i Egå, der chancen igen i morgen. Oppna Varv messen i Ellös åbner kl. 10 og holder åbnet til kl. 18:00., fortæller Hanse-forhandler Morten Nielsen.

Ulykke mellem vandscooter og gummibåd

Ved Norsminde sejlede en vandscooter og en gummibåd sammen så blodet sprøjtede. Forinden sejlede vandscooteren rundt om det ældre ægtepar i gummibåden.

Konen styrede - manden fik spritbøde i Sverige

Dansk par vil ikke betale bøde som manden, der var beruset fik. Konen styrede motorbåden, men manden gav en kommando og det blev dyrt.

TV: 13-årig Opti-sejler fik sig et chok i Aarhus

Vandscooter-entusiaster bryder loven og skaber farlige situationer for roere og sejlere ved Nordhavnen i Aarhus.

Sejlklub frygter kollision.

Ti købere har lagt tilbud hos Nimbus Boats

Mindst ti firmaer har lagt et købstilbud til svenske Nimbus Boats, der gik konkurs 3. juli. To kinesiske firmaer er blandt de købsinteresserede.

Hvem: Lars Ive - Hvorfor: Fordi han forlod North Sails

Direktøren fra North Sails smækkede ikke med døren, han lukkede heller ikke døren hårdt. 61-årige Lars Ive vil bare gerne skrue ned for sit arbejdsliv. Som formand for Danboat delte han vandene.

Minbaad.dk er nu blevet endnu hurtigere

I aftes kom minbaad.dk på en endnu større server hos Ezl-data i Sorø, derfor uploader sitet nu hurtigere. Skiftet gjorde desværre at vi var nede her til morgen.

7.500 besøgte Flydende Bådmesse i Egå - positive toner fra forhandlere

Krisen har toppet, forhandlerne er i hvert fald positive efter messen, der måske flytter til Helsingør næste år, så Jylland og Sjælland skiftes til at holde udstillingen. Læs voxpop med 8 forhandlere.

Danboat-boss: Gør en god handel på bådmesse i Egå

Formand i Danboat, sejlmager Jan Hansen, mener at der vil være mulighed for en god handel med båd eller udstyr i Egå, da forhandlerne vil mindske deres lager før vinteren.

Flydende bådudstilling i Egå lige nu - 35 nye både

Hvis ikke vi udstiller så sælger vi ikke, siger Bavaria og Dufour-forhandler Michael Floor, der med Egå Sejlklub står bag Flydende Bådmesse, der kører i dag og i morgen. Interview og fotos.