Gå til hoved-indhold

Sejlerdating.dk håber på endnu mere vind i sejlene under Boat Show i Fredericia

Sejlerdating.dk er godt i gang. - Vi er oppe på 1400 brugere, men vi vil naturligvis gerne have endnu flere af de anslået 20.000 sejlersingler herhjemme i tale, og der er Boat Show et helt oplagt forum, konstaterer indehaver og stifter Lisbeth Rejsenhus fra Viborg.

Mød Leonora og Sissel på Jakob Jensens Bådeværft - kvinderne kæmper med båden og pengene

Leonora og Sissel fortæller om vejen til jordomsejlingen, som har budt på op- og nedture, men som har været lærerig. Det sker lørdag den 4. februar hvor Jakob Jensens Bådeværft + Sails Support holder åbent hus, hvor også Emil Midé Erichsen fortælle om sit sejlereventyr.

 

Vild populær Bavaria C38 ser godt ud og stadig med stor volumen

Plads har aldrig gjort skade på en båd. Og netop det er højt prioriteret på Bavaria C38, hvor der var kæmpe kø for at se tyskeren under boot-udstillingen i Düsseldorf. Både for og agter er båden bred.

Ukrainsk Optimist-træner Pavlo Dontsov modtog Seamaster Award under Boot i Dusseldorf

Den 29-årige Pavlo Dontsov var i Valencia for at træne ukrainske optimistsejlere, da Rusland angreb Ukraine 24. februar 2022. Børnenes forældre ønskede ikke, at jollesejlerne skulle vende tilbage til deres hjemland, så træneren holdt børnene væk fra lidelserne i Ukraine.

Nordship 420 DS præsterer top 10 bådbyggerkunst på boot i Düsseldorf

Døm selv når du ser på billederne af en aptering og materialevalg, der næsen slår alt så vores kolleger i Norge og Tyskland også falder i svime over det flotte håndværk de også på Nordship 420 DS, der da også koster 5,8 mio. kroner i en luksusudgave.

 

X-Yachts går motorvejen på Boat Show Denmark med X-Power 33C med to store påhængsmotorer

Værftet præsenterer seneste resultat af motorbåds-satsningen - den elegante kraftkarl X-Power 33C vises for første gang i Danmark med udenbords motorer, to gange 300 HK benzin-påhængsmotorer.

Ny særudstilling i Helsingør: Haenyeo - Havets kvinder sejere end mænd

"Mændene frøs for meget til at kunne dykke uden dragt. Kvinder frøs også, men vi holdt ud," siger en af kvinderne i udstillingen, Jeong-Ja Kim, der er 86 år og haenyeo. M/S Museet for Søfart fortæller gennem fotos, film og genstande om de kvindelige fridykkere på øen Jeju ud for Sydkoreas kyst.

Bente 28 ses på boot - en letdrevet prisbillig båd med ståhøjde i lys kahyt

Der er også både for almindelige lønmodtagere på boot i Düsseldorf, en udstilling, der slutter på søndag. Her er mange mennesker, også på en mandag. Vi var om bord på den tyske Bente 28, der var nomineret til European Boat of the Year 2023, den vandt dog ikke i sin kategori.

47-årige mand overlevede 24 dage på havet levede af ketchup, hvidløgspulver og bouillonterninger

Sejleren Elvis drev til havs, mens han var ved at reparere sin sejlbåd ud for den caribiske ø St. Martin. For at blive set havde sejleren skrevet "Help" på dækket af sin båd, og da et fly fløj over ham, blinkede han med et spejl – og det blev hans redning. 

 

Leonora og Sissel skal skaffe 270.000 til skjulte skader i båden - byd på en Garmin-pakke til 64.000 kr.

KRISE. Leonora og Sissel købte deres Beneteau 50 i Italien i 2022 og sørgede for at få professionel bådkonsulent hjælp til gennemgang af båden inden køb. Men det var ikke nok, erfarer de to unge kvinder nu, hvor de skal skaffe 270.000 til en gammel skade, som de nu har opdaget på båden.