Gå til hoved-indhold

Se radarbillede over isen i Danmark

Hvidovre-sejleren Hans Andersen, vores trofaste foto-leverandør, har skudt fra Kastrup. Og samtidig har DMI et radarbillede, der viser is i Øresund og det sydlige Danmark.

Har du set til din (is)båd?

På Geneve-søen har en mindre storm skabt både til isskulpturer. Se flotte billeder fra vores venner på Segelreporter.com i Hamborg.

Ni dage fra Frankrig til Danmark

Den 14 tons tunge, næsten 5 meter brede Sense 50, har oplevet sne og slud for at nå til Silkeborg, før hun skal videre til Både i Bella. Se billeder.

Ærø-færge sænkes og bliver til et rev

Sejlerne skal passe på et nyt rev på Sydfyn. For første gang i danmarkshistorien skal et større skib nu sænkes ned på havbunden og virke som kunstigt rev til gavn for dyr og planter.

Danboat hilser biler velkommen i Både i Bella

Ford, Renault, Volvo, Hyundai, Landrover, Honda, Peugeot, Nissan, Suzuki, Mazda, Citroen, VW, Skoda, Seat og Audi sagt ja til at deltage på bådudstillingens bilområde.

11 danmarkspremierer på Både i Bella

Med 11 bådpremiere venter der de besøgende masser af nyheder på Både i Bella, som holdes i Bella Center 24.-26. februar og 1.-4. marts.

Isbryder igang i Næstved

Når det bliver rigtig koldt i Danmark, er Næstved Havn normalt en af de havne, der først får problemer med is. Sådan er det også i år.

AC 45 katamaraner får større vinge

De ekstreme katamaraner der gang på gang har leveret shows for alle pengene får nu et endnu større vingesejl.

Henrik Reese fejrer 40 års jubilæum som bådforhandler

Den sønderjyske søhelt, der sælger Dehler, Grand Soleil, Marex og Targa i Aabenraa, kipper med flaget og sætter kurs mod generationsskifte. Læs portræt.

10 mio. kr. til idrætten - måske også til sejlsporten

Bilka, Føtex, Netto og stormagasinet Salling overrakte en check på 10 mio. kr. til Team Danmark. Kronprinsen og Laser-sejler Thorbjørn fik talt om sejlsporten.