Gå til hoved-indhold

Americas Cup Uncovered - Episode 21

Endnu en episode er online. Denne gang ser de tilbage på sæsonen i Plymouth og San Diego.

Gæt en båd fra Dragør

Vi faldt over denne røde båd, som ligger i Dragørs gamle havn. Kender du bådtypen?

Sejler drev væk fra båd - reddet af smartphone

En amerikansk sejler var tæt på at forsvinde i farvandet ud for den amerikanske stat Florida. Heldigvis havde han sin smartphone med sig

Hellers-sagen: For smed at rette bager

Konkurrencestyrelsen vil give 800.000 kr. bøde til Hellers Yachtværft i en sag, hvor kommunen, hvid nogen er den reelle synder. Styrelsen ser sagen som principiel i forhold til en række kommende sager. Beklager tidligere fejl i artikel.

2.200 ekstra kvadratmeter til Tempo Bådsalg

Tempo Bådsalg i Ishøj har lejet sig ind i nye, store lokaler på Ishøj Havn efter at Engstrøm Marine forlod havnen. Tyske og Svenske kunder køber nu brugte danske både.

Drabant 22 priser - 13 både er tjekket

Sejler har set på 13 Drabant 22ere og sat det flot op med tre forskellige prisindikatorer. Se hvad 70er-båden koster og opdag at de er billige.

Ny storm måske på vej

Det kan ende med en ny storm på fredag. Og er vi uheldige, så kan det blive værre end den vi lige har haft. Det oplyser TV2 Vejret.

 

Lær at spille Volvo Ocean Race Game

Minbaad.dk gennemgår hvordan du lærer at spille Volvo Ocean Race game. Starten går kl. 14. Se også starten live.

37-38 m/sek. ved Vesterhavet - start 03.00

Vindstød med orkanstyrke på vej, lover TV2s vejrcenter. Spørgsmålet er om der nu igen vil vælte både eller om både i havnene river sig løs?

Redningsaktion: Ophængt ugle

Bådebygger Jørgen Jensen, der har sit daglige arbejde på værkstedet i Frederiksdal ved Mølleåen i Kgs. Lyngby, gjorde en usædvanlig fangst forleden – en hængende ugle.