Gå til hoved-indhold

Seks spil stjålet fra to Bavaria sejlbåde

To bådejere har fået sig en slem overraskelse, da de hev vinter-presseningen af deres Bavaria sejlbåde i Kerteminde. I dag blev nyt tyveri opdaget.

Fredagstip: Sådan kommer du bedst i pressen

OPDATERET: Det er også en kunst at skrive en pressemeddelelse. Gør den ærlig, konkret og nem at gå til, så har du en chance for at den bliver forstået og bragt! Læs her hvordan du gør.

Mahogni Snipe i bytte for stålkomfur

Henrik Reese donerede lørdag d. 2. april en Mahogni Snipe fra 1959 til Danmarks Museum for Lystsejlads. Jollen fik han i bytte for et stålkomfur til en Dynamic 4000.

Royalt Nyt: Kongeskibet klar til sommertogt

Kongeskibet Dannebrog markerer starten på sommeren, når skibet mandag 11. april kl. 14 hejser kommando på Flådestation Frederikshavn.

Familie på tre søger halvpart i kølbåd

Rona Kjær, mand og barn, er netop hjemkommet fra 16 år i udlandet. De er sultne for at komme ud at sejle, og søger nu med lys og lygte efter en halvpart i en kølbåd.

Efterskolelærer fra Præstø-ulykke er fundet

Kort før klokken 20 søndag aften blev den forsvundne lærer fra Lundby Efterskole, Michael Jørgensen, fundet druknet i Præstø Fjord.

Lykke: Se Cannes og dø

Byen er et miks af Rio med bjerge i baggrunden og sandstrand, men også New York med dyre butikker, som på 5th Avenue. For sejlere er her masser af både at se på. Jeg er i Cannes og tester Jeanneau.

Finn 'Beton' om sikkerhed: Mere sømandsskab

Sejlunionen har ikke ændret på sikkerhedsreglerne for trænere eller sejlere i kølvandet på vinterens forlis. Det fortæller træner Finn 'Beton' Jensen, som selv havarerede fornylig. Interview.

Masser af Delphia og Dufour sejlbåde ses i Randers

Sejlerliv i Randers holder åbent hus 9.-10. april, hvor der vises franske Dufour og polske Delpia sejlbåde frem. Det fortæller importør Peter Poulsen.

Jesper Bank forklarer Elvstrøm Sails underskud

Elvström Sails A/S tabte over 17 millioner kroner sidste år. Minbaad.dk har nu fået en kommentar fra salgschef og medejer, Jesper Bank, der siger at Elvstrøm Sails er en sund virksomhed.