Gå til hoved-indhold

Bavaria-sejlbåd udbrænder totalt i Port Grimaud

Pantaenius-chef Gert Toft oplevede drama med nedbrændt båd i Frankrig.

Elan 210 nominers til Årets Båd 2012 i Europa

Dagsejleren Elan 210 er sikret omtale efter den er nomineret til Årets Båd i Europa, hvor bådblade kårer vinderne til januar. - Det viser at båden er populær, siger importør Jesper Strands. Se video.

Rasmus Antoft: Ny på minbaad.dk

Minbaad.dk har hyret Hobie Cat 16 sejler Rasmus Antoft til bl.a. at skrive om ungdom og jollesport. Men bliv ikke overrasket, hvis Rasmus har andet med i bagagen.

Stor hval set ved Lynæs

En hval på 15-20 meter blev søndag aften observeret ved Lynæs Havn. Carl Christian Kinze fra hvaler.dk siger til minbaad.dk, at hvis størrelsen er korrekt, kan det være en Fin- eller Kaskelothval.

Ny Arcona 410 går som en raket på kryds

Importør Ove Skovgaard-Mortensen har netop sejlet svenskeren, der er skabt til IRC-reglen. -Vi gik 7,2 knob på kryds i 6 m/sek. i Stockholm, forklarer han til minbaad.dk. Konstruktur er til L-køl.

Nordisk Folkebåd - 70 år ung - fejret på Tåsinge

Niels lensbaron Iuel-Brockdorff åbende lørdag årets særudstilling på Danmarks Museum for Lystsejlads ved Valdemars Slot. Temaet er Nordisk Folkebåd og anledningen er, at bådtypen fylder 70 år.

Tyveri fra lystbåde halveret til 10,7 mio. kr. i 2010

De danske bådejere har tilsyneladende lært at sikre deres fartøjer bedre. Forsikringsoplysningen har præventive råd til tyveri med fx startspærre eller motordel der fjernes.

Elvstrøm 717 projekt - Maria er et rigtigt mandfolk

Sej kvinde hende Maria, hun er mindst lige så meget mandfolk som de mandlige gaster. Det fortæller Jesper B. Larsen, der får hjælp til ombygning af Elvstrøm 717, der snart får svingkøl på.

Opti-landstræner Mathias ny blogger på minbaad.dk

God nyhed til Opti-sejlerne. Den 22-årige økonomi- og psykologistuderende Mathias Laugesen, træner i Egå og for EM-landsholdet for Optimistjoller, er nu et nyt ansigt på minbaad.dk.

Ny SeaCart 26 - video

Ny hurtig flerskrogsbåd, SeaCart 26, ser dagens lys. Et svensk koncept med fransk design og input fra UK og New Zealand, bygget i Thailand. Se video.