Gå til hoved-indhold
Marianne JohnsenKort Nyt
Marianne Johnsen og Mette Haulund giver kvinderne et powerforedrag under frokosten.

Kvinder tilbydes personlig udvikling med matchrace

Woman 2012 i Middelfarts matcrace-både handler om kommunikation, samarbejde og ledelse. Sidste år var en succes.

Af Troels Lykke |

Det kommer ikke til at foregå i stiletter, men torsdag 30. august 2012 kan danske power-kvinder med interesse for arbejdsliv og personlig udvikling i matchrace-både.

Arrangementet, der hedder Woman 2012, varer en formiddag eller en eftermiddag og sætter fokus på kommunikation, samarbejde og ledelse. 

- Vores arrangement sidste år var en kæmpe succes, og vi har derfor ikke været et sekund i tvivl om, at vi skulle holde arrangementet igen, og at det fremover vil være en årligt tilbagevendende begivenhed, fortæller Charlotte Pedersen, der er Sales Manager hos Match Racing Denmark i Middelfart

Nye perspektiver på livet

- Det er fra tid til anden nødvendigt, at vi trækker os selv ud af de sædvanlige sammenhænge, vi indgår i, for at lære noget nyt om os selv og for at få nye perspektiver på livet, forklarer Charlotte. 

- Vi har derfor igen i år sammensat et program, der vil udfordre danske kvinder og tillade dem at overskride deres grænser på en positiv måde og stadig i trygge rammer. Så når formiddagen eller eftermiddagen er omme, vil vores deltagere føle sig fulde af energi, glæde og inspiration. Helt vildt, endda! Det kan de tage med sig hjem i hjernen og hjertet til nærmere granskning!

Kun for kvinder
- Vi lever af at afholde matchrace events for virksomheder, og mange kvinder, vi har mødt på vores vej, har luftet tanken om et særskilt kvindearrangement. Ikke fordi det ikke er sjovt at ”lege med drengene”, men fordi der tit går testosteron i den, når der er mange mænd til stede. Derfor valgte vi allerede sidste år at lave et kvindearrangement for at skabe et lille frirum og en helt speciel atmosfære, forklarer Charlotte. 

– Og succesen gentager vi i år. Det er vores erfaring, at dagens output er uvurderligt set i forhold til deltagernes personlige udvikling. Du lærer simpelt hen så meget om dig selv, om samarbejde og kommunikation. Selvom det er vildt, så foregår det i trygge rammer, uden søsyge, forsikrer hun.

Hvem vil du være i dag?

Matchrace - og pep-talk-foredraget ”Hvem vil du være i dag?”
- For at booste deltagernes output af dagen har vi fundet et par rigtig spændende kvinder, der holder foredrag. Både formiddags- og eftermiddagsholdet får fornøjelsen af et rigtigt powerforedrag, fortæller Charlotte. 

- De 2 kvinder Marianne Johnsen og Mette Haulund, som begge er kendte fra medierne, vil med deres koncept ”Hvem vil du være i dag?” koble dagens sejlads sammen med personlig udvikling og derved skabe fokus på, at det er ens eget ansvar at skabe det liv, man drømmer om.

 

 

content-loader
content-loader
content-loader