Gå til hoved-indhold

Flydende Bådmesse håber på mindst 7.000 besøgende

Vi skal slå Danboats udstilling fra sidste år, siger udstillingschef Michael Floor. Udstillingen, der har gratis adgang, åbnes i morgen af Aarhus-borgmester Jacob Bundsgaard.

Årlig Hundige-udstilling bliver måske permanent

Forrige weekend havde Princess og Arcona en udstilling med 25 motor- og sejlbåde. Selvom det var regnvejr fik Arcona-boss alligevel solgt både. Vi var i Hundige til musik, gratis mad og interview.

Broskraberen.dk til salg - se prisen

En af landets mest omtalte sejlbåde, One Off 63, Broskraberen.dk, tidligere Buksesnedkeren, er sat til salg. Bogense-ejerne har nu for travlt med børn og job. Se hvad mahognibåden koster.

Bavaria 44 fra Ishøj med 1,3 ton hash i lasten

En dansk Bavaria 44, undervejs fra Marokko til Skandinavien, er opbragt i Frankrig med 1,3 tons hash i lasten, en stak af, skriver eb.dk.

Sejlerfamilie og gaster løslades måske i denne uge

De somaliske pirater, der i mere end et halvt år har holdt syv danskere som gidsler, venter fortsat på, at den aftalte løsesum bliver udbetalt. International flådestyrke har nu familiens 43 fods Ing.

Derfor indgår eb.dk og minbaad.dk et samarbejde

Minbaad.dk vokser efter samarbejdet med Ekstrabladet.dk. - De mange nye læsere er vigtig for et annoncebaseret medie, siger minbaad.dks bestyrelsesformand Morten Lorenzen.

Beruset sejler skabte opmærksomhed i Lillebælt

Fynboer så undrende til, da et sejlskib søndag eftermiddag dinglede forvirret rundt midt ude på Lillebælt.

Udbud stiger - priserne i bund på brugte både

Den våde sommerferie har fået mange tanker igang hos sejlerne, men det er helt normalt siger Tempo Bådsalg. - Mange sætter deres både til salg efter sommerferien, lyder det.

Se ny Hanse 385 på Orust - 4 timer fra Kbh

På Orust er der verdenspremiere på Hanse 385 og den danske importør Morten Nielsen er mødt op med flere af de tyske både.

Nautilus Marine ny webshop til bådfolket

Nautilus-marine.dk er en nyetableret webshop der henvender sig til lystbådsfolket, fortæller chefen Allan Lydersen fra Nørre Sundby.