Gå til hoved-indhold

0,5 m/sek fra Orkan - er din båd o.k.?

Resterne af den tropiske orkan 'Katia', der i disse dage fejer ind over det det nordlige Europa, var natten til tirsdag en halv sekundmeter fra at give orkan over Danmark, fortæller TV 2.

Tre mio. dollars er sandsynligvis overdrevet

Piraterne praler med store løsesummer og at nævne tre mio. dollars for at betale syv danskere fri er meget højt i forhold til hvad der er betalt for andre private sejlergidsler.

Matcher 31 kan det hele - video med Dylov

Minbaad.dk var med til mandags-match på Øresund, hvor vi fik et kort interview med Matcher 31-ejer Anders Dylov fra Svanemøllehavnen.

McConaghy 38 -hurtig kulfiberbåd - ny pris

McConaghy 38 er en designet af AC-konstruktør til ræs. Alt på båden er bygget i kulfiber. Båden kan sejles af få personer.

Frigivne gidser er trætte men o.k.

Familien på fem og deres to gaster, som blev holdt som gidsler af somaliske pirater i over et halvt år, sendte lørdag eftermiddag en hilsen til pressen.

Naboen Nord West forbereder bud på Najad

Det konkursramte svenske Najadværft på Orust har en kommende køber på hånden, nemlig naboværftet Nord West Yachts.

Flydende bådudstilling med fri indgang er bedst

Tre udstillere fra Egås bådmesse tager ordet. Gratis adgang får osere på udstillingerne og det er positivt for at få ikke-sejlere ud at sejle. Floor håber på flydende udstilling på Sjælland i 2012.

Succes i Ishøj: Sælger for 12 mio. på én uge

Stewart Moeliker-Twigg og Henrik Jørgensen, Tempo Bådsalg i Ishøj, besøgte det britiske Fairline værft med kunder og solgte to Fairline motorbåde til i alt 12 millioner kr.

BREAKING NEWS: Sejlergidsler frigivet

Den danske familie, som siden februar i år har været holdt som gidsler af pirater i Somalia, er blevet frigivet. Villy Søvndal udtaler sig. To læger og en psykolog følger dem mod Danmark.

Minbaad.dks læsertal vokser 28 procent på et år

I forhold til august 2010, så er der den seneste måned nu 90.255 besøgende om måneden på minbaad.dk, ifølge Google Analytics. Fremgangen tilskrives primært et nyt samarbejde med Ekstrabladet.dk