Gå til hoved-indhold

Antal besøg i Egå: 6.000 eller 10.000?

Mildt sensommervejr gav trængsel på bådbroerne i Egå. Gratis indgang gav mulighed for at gætte på antal besøgende. Udstilling er der måske også næste år, siger initiativtager Michael Floor.

Xp38 er 10 procent lettere bygget end X-37 og X-40

Skrog, bundramme og aptering er lettere, men bulben er tungere, så Xp38eren er stivere så båden sejlere bedre, har vores tests vist, siger X-Yachts Birger Hansen til Ekstrabladet.dk/minbaad.dk

Uncovered episodes - dokumentar om AC

Se dokumentar-video med AC 45 på 24 min. En velproduceret video der handler om America's Cup.

Så tæt kom hajen

En flok surfere fik besøg af en uvelkommen gæst, mens de slog sig løs i bølgerne ud for Swamis Beach nær San Diego i Californien, skriver eb.dk

 

Flydende Bådmesse håber på mindst 7.000 besøgende

Vi skal slå Danboats udstilling fra sidste år, siger udstillingschef Michael Floor. Udstillingen, der har gratis adgang, åbnes i morgen af Aarhus-borgmester Jacob Bundsgaard.

Årlig Hundige-udstilling bliver måske permanent

Forrige weekend havde Princess og Arcona en udstilling med 25 motor- og sejlbåde. Selvom det var regnvejr fik Arcona-boss alligevel solgt både. Vi var i Hundige til musik, gratis mad og interview.

Broskraberen.dk til salg - se prisen

En af landets mest omtalte sejlbåde, One Off 63, Broskraberen.dk, tidligere Buksesnedkeren, er sat til salg. Bogense-ejerne har nu for travlt med børn og job. Se hvad mahognibåden koster.

Bavaria 44 fra Ishøj med 1,3 ton hash i lasten

En dansk Bavaria 44, undervejs fra Marokko til Skandinavien, er opbragt i Frankrig med 1,3 tons hash i lasten, en stak af, skriver eb.dk.

Sejlerfamilie og gaster løslades måske i denne uge

De somaliske pirater, der i mere end et halvt år har holdt syv danskere som gidsler, venter fortsat på, at den aftalte løsesum bliver udbetalt. International flådestyrke har nu familiens 43 fods Ing.

Derfor indgår eb.dk og minbaad.dk et samarbejde

Minbaad.dk vokser efter samarbejdet med Ekstrabladet.dk. - De mange nye læsere er vigtig for et annoncebaseret medie, siger minbaad.dks bestyrelsesformand Morten Lorenzen.