Gå til hoved-indhold

Xc 38 årets båd i Europa i luksusklassen foran Nordship

BådNyt og de europæiske bådmagasiner har talt til bådenes Oscar-uddeling. De valgte en dansk vinder i luksusklassen. Se øvrige vindere.

SOK advarer mod driv-is

Er man i den situation at man skal fra fra A til B med båd, og man ved der er is, er SOKs hjemmeside et godt sted at starte. Her kan du løbende få oplysninger om isforekomster i danske farvande.

Sportsfolk - sig dog noget til pressen

Udenlandske og danske journalister er træt af ikke at få konkrete svar med bid i, når Caroline Wozniacki er til pressemøde. Den fejl må sejlere ikke begå.

Kan du gætte båd til romantisk sejltur

Forleden mødte vi en nygift kvinde. Hun steg om bord på en båd i Melbourne, kan du gætte den?

Mindre åbent i Bella

For at efterkomme udstillernes ønske om besparelser, har Både i Bella nye åbningsdage og - tider, når bådudstilling kører fra 11. marts.

 

HanseYachts i vækst

Nedturen er overstået. Den tyske bådproducent HanseYachts planlægger at sende hele syv nye modeller på markedet over de kommende 15 måneder.

Tuco sælger ud - se også ny trimaran i Faaborg

Tuco Marine holder igen åbent Hus og kræmmermarked. Det sker lørdag 22. januar, hvor man kan se den nye Carbon3, der skal slå rekorder i år.

Ny bådmesse i Nordjylland

Til maj kører en helt ny bådudstilling i Aars, Nordjylland - Bådmesse Nord 2011. Det er typisk kabinebåde, mindre sejlbåde, trolling-både og joller, som er velkomne.

Ny Marex 350 HT Cruiser kan gå 44 knob

Produktion af den vakuumstøbte båd er nu sat i værk hos Marex i Norge, siger Henrik Reese. Se båden i Bella Center til marts.

Jet-Trade baner vejen for vandscootere i Danmark

Steen Pedersen fra Århus-firmaet Jet-Trade gik sejrrigt ud af 15 års juridisk tovtrækkeri.