Gå til hoved-indhold

North Sails styrker sin salgsafdeling

På grund af øget salgsaktivitet i Jylland og Nordtyskland har North Sails ansat Peter Westfal pr. den 1. maj 2011 som sælger i det pågældende område.

Hjælp til knækket fald

Jakob Hansen er ved at udvikle et nyt værktøj, som skal gøre det lettere at skifte et fald eller en wire i masten, hvis det knækker eller ryger ud. Hjælp Jakob med feedback til at udvikle værktøjet.

Snart sorte tal på bundlinjen hos Beneteau

Beneteau-pilene peger nu den rette vej. Den franske bådgigant Groupe Beneteau styrker igen resultatet og nærmer sig balance i regnskaberne.

Elan sælges nu i Roskilde

Den prisbelønnede Elan 350 forhandles nu af JMarine. Elan Yachts omfatter Performance serie fra 21 til 45 fod og turbådene i Impression serien fra 34 op til 51 fod. Se cool Yachting World-video.

Nyt hovedspant på Elvstrøm 717 med ny svingkøl

Nu tager projektet for alvor form i Hvidovre efter nyt hovedskot er monteret, 10 millimeter WBP krydsfiner, der skal glasses med fire lag 400g roving, skriver 37-årige Jesper Larsen.

Spørgsmål om sikkerhed - ulykker skal forhindres

Vil du hjælpe 2. G'eren, Thea Bjørk, om MOB-line. Det tager et minut at svare på spørgsmål. Minbaad.dk regner med at præsentere konklusionerne af undersøgelsen senere.

Skrap svensk jordomsejler udvikler Maxi 11

Den erfarne jordomsejler Magnus Woxén har forladt et fransk Volvo Ocean Race projekt, Groupama, for at arbejde for det Najad-ejet Maxi 11-projekt. Se video.

Båd udbrændte på Flensborg Fjord

Politi og brandvæsen rykkede lørdag ud, efter at en dansk sejler havde ringet om en brændende båd på Flensborg Fjord ud for Nybøl Nor.

Prøvesejl den nye Faurby 325 i Skærbæk

Faurby viser den nye Faurby 325 i vandet ved et Åbent hus 16. – 20. april på værftet i Skærbæk, hvor man kan testsejle Faurby-både fra 32 til 42 fod.

Lorenzen: DS medlemstal - det grå guld!

Danmarks Idrætsforbund har nu offentliggjort specialforbundenes officielle medlemstal for 2010, og DS er fortsat blandt de 10 største forbund – lige akkurat, trods lille tilbagegang.