Gå til hoved-indhold

Hempel i Lyngby fik historisk stort overskud

Hempel fik sidste år et overskud på 53 millioner euro, en fremgang på 19 procent - største overskud nogensinde, trods store prisstigninger på råvarer.

Forlis og sikkerhed hos Furuno - gratis foredrag - endnu ledige pladser

Det kan godt være at sikkerhed ikke er det mest sexede. Men når man er havareret i Nordatlanten kan det rigtige udstyr udgøre forskellen på liv eller død. Mød langturssejleren Henrik Elmer hos Furuno på mandag.

Bådmesse Nord – udsat til 2012

Bådmesse Nord, der oprindelig skulle finde sted i Kultur og Messecenter Aars i maj 2011, er udsat til 2012.

Nye regler for sejlads med vandscooter på vej

Den gældende lovgivning om sejlads med vandscootere i danske farvande, blev skudt i sænk med en Højesteretsafgørelse i november 2010. Nu barsler Naturstyrelsen med en ny bekendtgørelse.

Reese ønsker fodslag i bådbranchen

Henrik Reese peger på at Bella Center er det optimale sted at have udstilling i Danmark, men to indendørs udstillinger om året er også for meget. Interview.

Både i Bella har flest besøgende i Danmark

København havde 30.023 besøgende i år, mod 35.772 sidste år, hvor der kun var én indendørs bådudstilling i Danmark, men stadig var Både i Bella større end i Fredericia efter stærk slutspurt.

Besøg på Lyngby Radio

Videomedarbejder Camilla fra Sejlunionen har besøgt Lyngby Radio, der hjælper søens folk.

Reese Marin viser tre Dehlere frem i Bella

Direktør for Dehler Yachtbau, Ralf Tapken, var i Bella Center for at søsætte Reese Marins forhandling af Dehler. Se dem i dag, hvor udstillingen lukker klokken 18.

 

Du vinder flere sejladser med B&Gs Zeus kortplotter

Det lover Bo Skaaning med Zeus B&G kortplotter, hvor et program gør at du rammer layline helt præcist. Køber du kortplotteren får du en iPad gratis.

Ny norsk bog om sejlads

De norske journalister Øyvind Bordal og Magne Klann har skrevet en flot og illustrativ bog, Seilerboka, for Norges Seilforbund. Bogen skal få sejlere til at udvikle sig i sporten.