Gå til hoved-indhold

Sejlerne tør købe båd igen - kan ikke udsættes

Det mener Ove Skovgaard-Mortensen, der igen har gang i salget af svenske Arcona Yachts. Nu KAN folk ikke udsætte køb længere.

Waldemar, den ensomme søslange i Kattegat

Waldemar har ingen venner, men så en dag møder han Lillian, den lille pige, der har fået en god forretningside. God børnebog med rigtige sejlerudtryk.

Sejler lå mellem isflager

En 60-årig sejler blev reddet i lørdags, efter han faldt i vandet ved sin båd, her lå han 10-15 minutter.

Fredericia messe tager underholdning seriøst

Kendte med sejlerblod underholder på Boat Show til med Jesper Bank, Mads Christensen, Peter Tanev og Mikkel Beha Erichsen.

 

Wally 130 forlader Århus - læs Radich-kommentar

En del sejlere så 17 mio. euro båd blev sat på skib mod Caribien. H. P. Hansen og Mads Bruun-Larsen sender billeder af vidunderbåden. Nye billeder fra Martin Gornitzka. (7.12)

 

Tre mand røg over bord efter ledelys gik

René Struve fik lørdag aften en ubehagelig jomfrurejse, da han med to kammerater sejlede sin nye sejlbåd fra Faaborg til Hundige Havn. Båden ligger nu på stranden efter de ikke ramte havneindsejling. Se link til billeder.

 

Brugte både er faldet med op til 25 procent

Det vurderer en af landets største bådforhandlere Tempo Bådsalg, der har 190 brugte både til salg. Priserne er faldet på tre år.

 

Mærk din båd - nyt tiltag

Søværnets Operative Kommando lancerer nu med TrygFonden - Operation Sømærkning. Et gratis, vind- og vandsikkert mærkat med personlige kontaktoplysninger, der placeres på båd eller jolle.

 

 

Novemberkulde varsler dansk isvinter

Våd vintertræning får ringe vilkår. Den usædvanligt tidlige kulde kombineret med kraftig blæst øger nemlig sandsynligheden for den første danske isvinter i 14 år.

 

Reese Marin sælger nu også Dehler både

Og samtidig får Reese Marin i Aabenraa et servicecenter i Skovshoved med P. Nordbjærgs Bådeværft. Reese Marin med på en Dehler. (opdateret 1. dec.)