Gå til hoved-indhold

Forhandlere i Bella: Vi er ude af mørket

Om det er en motorbåd til 120.000 kroner eller en X-Yachts til adskillige millioner kroner er meldingen den samme i Bella Center. Der er efter to års krise atter gang i bådsalget.

RS100 take off i Bella

Den nye RS100 enmandsjolle er over startlinjen i Bella med tre både solgte i starten af udstillingen. Læs artikel fra minbaad.dks fotograf Søren Svarre.

match21: Ny sexet matchracer og klubbåd

Til juni flyder Greulich og Skouenborgs match21er. Lars Olsen har designet tremandsbåden, en konkurrent til Ynglingen. Pris: 200.000 kr. sejlklar. Se ny stregtegning.

Masser af plads i Bella

I går var der kun 1509 besøgende til Både i Bella mellem klokken 13 og 19. Men flere udstillere har alligevel et godt salg. 13.697 var på besøg lørdag og søndag.

Få bil med næsten gratis

Køb ny Dufour og få en Renault Twingo med gratis mod at være reklamesøjle i tre år.

 

Par nr. 7-vinder er vild med sejlads

Michael Mørkov, med en fedtprocent på 5, var i Bella og døbe den nye 33i fra Jeanneau. Vi talte med rytteren, der har sejlet DS 37er.

Helt sejlklar

Floor Marine fra Egå præsenterer i Bella, i samarbejde med Bavaria, et helt nyt koncept – Bavaria Cruiser ”Ready To Go”.

 

CE-mærkning - for din egen skyld

Danske bådforhandlere bliver oftere og oftere kontaktet af bådejere, der ønsker at omsætte brugte fartøjer, der ikke er CE-mærkede og det er problematisk, fortæller Danboat og Forsikring & Pension.

 

Par nr. 7 døber hurtig Jeanneau 33i

I morgen er par nr. 7 til båddåb i Bella. Det gælder den nye Jeanneau 33i Sun Odyssey Performance. Alex Rasmussen og Michael Mørkøv har netop vundet i Berlin og København. Se dem cykle på Tempo Bådsalgs stand og tal med dem.

 

 

 

Vind BMW Oracle Racing sejltøj i Bella

Se her hvordan du gør det. Og se hvordan du får to rabatbilletter til Både i Bella.