Gå til hoved-indhold

Bådforhandler: Vi skaber en mere tryg bådhandel for køber og sælger

Vi har besøgt Tempo Bådsalg, en af landets største brugtbådsforhandlere. Medejer af firmaet, Henrik Jørgensen, siger: - Vi sætter os ind i bådene, vi sikrer ejerforholdene, og at der ikke er gammel gæld. Båden kommer på land og køber kan se, om der er skader fra grundstødninger.

Cille-blog: Vi lægger sejlerplaner til Götakanalen, selvom vi godt ved, at alt sikkert ændrer sig

Familien Rosentoft er sammen med alle andre bådejere i Danmark i gang med at klargøre båd. Deres Hallberg Rassy Mistral skal have en kærlig hånd, inden den søsættes 8. april. I Svanemøllehavnen bliver der lagt planer om den kommende sæson.

Verdens største private sejlbåd "Sailing Yacht A" beslaglagt af italiensk politi

Som led i de vestlige sanktioner mod russiske oligarker er en 143 meter lang kæmpebåd beslaglagt i Italien. Den enorme "Sailing Yacht A" har et prisskilt på op mod fire milliarder kroner.

Sponsorindhold: Sådan finder du det rigtige lån til din kommende båd

Når du skal finde dit kommende lån, så er det vigtigt, at du sammenligner forskellige låneudbydere. Når du skal sammenligne disse online, så er det en god ide, at du kigger på, om du har tillid til låneudbyderen.

Sponsorindhold: Få hjælp til købet af husbåden - fx et advokatforbehold

Det er vigtigt, at få et advokatforbehold, hvis du har planer om at købe en husbåd. For med et advokatforbehold er din underskrift på kontrakten først gyldig, når boligadvokaten har godkendt købet.

Mand nær sejlet ned af 400 meter langt containerskib

Det kunne være gået grueligt galt for en uheldig sejler, der søndag fik motorstop og måtte svømme for livet nær Southampton. Se video.

Fynsk forsker er vild med det enkle liv på Folkebåden uden indenbords motor og kun to sejl

Fynboen Erik Skov Madsen forsker i produktionssystemer og cirkulær økonomi på Syddansk Universitet, hvor han også er lektor. På Folkebåden er det akademiske arbejde byttet ud med vind, vejr og luft. Han har eksempelvis deltaget i solosejladsen Silverrudder.

Nordmænd holder 1/2 tonner regatta for Ukraine

Krigen i Ukraine skaber reaktioner i hele verden. Også hos IOR-sejlere i Norge. Alle bådene fra 80'erne skal i Skjebergkilen i det østlige Norge sejle under ukrainsk flag, lavet af Ellen Sundby, der selv aktiv på pigebåden Midnight X.

Niels Jeppesen, tidligere X-Yachts-designer, slår nu stregerne til elegant Arcona 50

Niels Jeppesen gør det svært at se forskel på en X-Yachts og en Arcona, når det gælder 50 fods størrelsen, viser nye tegninger. - Hækken er bred for at give stabilitet, og vi har sparet vægt i materialer og udstyr for at få vægten ned i kølen, siger Niels Jeppesen om sit kendte mantra.

Sponsorindhold: Overvejer du at investere i en båd? Bliv klogere på dine økonomiske muligheder

Du kan selv se dine lånemuligheder på Låneguiden og blive klogere på, hvordan du står i forhold til et lån til en båd, hvis du overvejer at finansiere båden på denne måde.