Gå til hoved-indhold

Er du klar til verdens største bådudstilling boot i Düsseldorf i januar 2023?

Billetterne er nu givet fri og kan købes online. Düsseldorf Messe Tower summer af forventning til boot 2023, som igen vil kaste i Düsseldorf fra 21. til 29. januar. Omkring 1.500 udstillere vil være om bord næste år fra 60 lande. boot er SÅ klar efter corona-aflysning i 2022.

​​Kristjan Pigsborg Kristjansen hyres af Flexofold i Vejle som Key Account Manager

Flexofold, en af ​​verdens førende producenter af foldepropeller til sejlbåde, har udnævner nu ​​Kristjan Pigsborg Kristjansen som ny Key Account Manager. Fra sit job i Vejle vil hans fokus være at bygge videre på Flexofolds eksisterende relationer til globale skibsværfter

M/S Museet for Søfart i Helsingør henter ny direktør fra Nationalmuseet

Bestyrelsen har ansat den 44-årige Anni Mogensen som ny direktør. Hun er cand.mag. i retorik og har en HD i ledelse fra Copenhagen Business School.

Kom du på vandet i 2022? En mere solrig sommer finder du næppe

2022 kan slå rekorder. Det røber DMI's meteorologer i et nyt skriv, der kigger tilbage på de sidste ni måneders vejrfænomener. Bare få timer timer mere end normalt skal solen skinne for at nå rekorden fra 2018.

Keep Sailing synger på sidste vers - gem dine data inden mandag

Minder fra Keep Sailing-appen kan gå tabt, hvis du ikke inden mandag henter eller overfører dine filer. Positionsdata kan eksempelvis overføres til Sailserver.

Skift det danske gråvejr ud med sol i Fransk Polynesien - skipper søges til langtursbåd

Kan du fikse både, arrangere sociale ture og stå bag roret? Så kan din næste arbejdsplads blive i Stillehavets Fransk Polynesien. Stillingen er fuld tid for minimum en toårig periode.

Ejer af mystisk nu grundstødt sejlbåd stadig ikke fundet - nu vil Nyborg nærpoliti få den fjernet

Lokalpolitiet i Nyborg er ikke kommet tættere på, hvem ejermanden af den mystiske sejlbåd, som ligger på grund udfor Teglværksskoven i Storebælt, kan være. - Vi kan ikke været tjent med, at den ligger der i havets vold på stranden, siger nærpolitiet i Nyborg til Fyens.dk.

Forsvaret kæmper mod 39 havvindmøller nord for Sjællands Odde

Forsvaret taler nu også sejlernes sag. For det kæmper for at få stoppet planerne om en havvindmøllepark i Hesselø Bugt. Området er nemlig en del af et stort militært øvelsesområde, fortæller TV 2 Øst, der viser kort og havvindmølleparken, der også vil genere sejlerne.

Brandudsalg hos Surfline i Egå går amok efter brand på Studstrupværket, hvor lager står

Branden på Studstrupværket nord for Aarhus har været en plage for borgere i lokalområdet i en måned, men nu kan de få et lille plaster på såret. For en af landets største butikker for surfudstyr, Surfline, holder nemlig brandudsalg, fortæller direktør Jeppe Hansen til TV 2 Østjylland. 

Danske Kim blev reddet i Det Indiske Ocean: Kaptajnen spurgte om kontaktoplysninger på min familie inden aktionen

- Ingen skal ringe til mine børn og fortælle, at deres far er gået bort, fortæller den berørte dansker, der lod sig fire mod tankerens dæk i et svingende net. Hør ham fortælle detaljeret om redningsaktionen i videoblog.