Gå til hoved-indhold

For 21. år i træk er drømmebåden i Tyskland en Hallberg-Rassy

Europas største sejlermagasin, Yacht fra Tyskland, har for 21. gang siden 1998 gennemført en grundig markedsundersøgelse. Hallberg-Rassy stikker helt af, mens X-Yachts næsten er på en delt andenplads med kollegaerne Sirius og Swan.

Jan Hansens nye og lette bæst skriger på opmærksomhed - P30'eren rammer Danmark til sommer

Danskerens nye 'The Beast', der kun vejer 1500 kilo, er malet i en hurtig, blå nuance, og de første testsejladser er i hus. - I vindhastigheder på omkring ti knob accelererer båden hurtigt, påpeger Hansen.

EU og USA's specialstyrker jagter russiske lystyachter

Krigen mod Ukraine er blevet til en kraftig hovedpine for russiske oligarker. Der er blandt andet tale om 71-årige Vagit Alekperov, som er direktør i det russiske olieselskab Lukoil.

Sponseret: Sådan får du råd til at sejle

Hvis du vælger at låne penge, for at finansiere sejlads, vil du med stor sandsynlighed gerne vælge det billigste lån. Når du skal vælge det billigste lån, er det vigtigt, at du både ser på ÅOP.

Den internationale sejlunion har fløjlshandsker på overfor Ruslands sejlere

Den internationale olympiske komité, IOC, udelukker idrætsfolk fra Rusland og Belarus, men i sejlsportens verden er det anderledes. Dansk Sejlunions formand presser World Sailing angående krigen i Ukraine.

ShipShape på Rungsted Havn holder minimessen 7 Raske Forårsdage

Forhandleren indleder sæsonen med 7 Raske Forårsdage den 4.-6. samt 10.-13. marts. - Der vil være en lang række tilbud fra hele branchens leverandører, fortæller Martin Rasmussen fra ShipShape, der viser en ny Sail Racing Shop-in-Shop.

Havets Højskole mangler en sponsor

Havets Højskole i København og Aarhus er en nonprofit forening, der vil fremme interessen, kompetencerne og godt sømandsskab samt sikkerhed til søs, fællesskab og dannelse. Det skal ske ved at lette adgangen til sejlads, men højskolen mangler en sponsor, fortæller leder Marc Skjerning.

 

Hellers holder forårsmesse med bådudstyr i Kastrup Strandpark – Sejlerdage 2022

Som noget nyt holder Hellers i år forårsmessen Sejlerdage 2022 den 26. og 27. marts. Der vil eksempelvis være præsentation af den nye sejlerbog "Den sidste idiot er ikke født endnu" af Thomas Veber. 

 

Ny trend – stort salg af brugte både til udlandet, fortæller Tempo Bådsalg

Tempo Bådsalg i Ishøj Havn oplever et stort salg af brugte både til udlandet. Faktisk har salget i årets første måneder været større til udlandet end i Danmark. Kunderne kommer blandt andet fra Sverige, Polen, Ungarn, Estland, Tyskland, Frankrig og ikke mindst USA.

Sydfynske Marlin 33 produceres nu i Bulgarien og er nomineret til Multihull of the Year

Marlin 33-trimaranen, der før hed Black Marlin, har siden 2016 sejlet i de danske farvande med bådebyggeren Jan Andersen, der med båden har sat rekorder i solosejladsen Silverrudder, rundt om Fyn på 15 timer. Nu kan du stemme på Marlin 33.