Gå til hoved-indhold

Xquisite 30 Sportscat med 8 sovepladser i skrogene er til hurtig dagsejlads

Den nye Xquisite 30 Sportcat, designet i Cape Town i Sydafrika og bygget i Polen, har et kæmpe cockpit, kulfibermast, bovpspryd i fuld længde og masser af sejl. Ikke-øvede sejlere skal også kunne håndtere katamaranen, der desværre ikke er helt billig.

Tag på bustur til Boat Show i Fredericia med andre sejlere 

25. februar starter bus fra Rudkøbing via Odense bl.a. og 4. marts starter Frank A. Busser fra Skovshoved. Der er fin forplejning undervejs mod bådudstillingen i Frederica.

Rindom er nu så kendt en stjerne at Billed-Bladet skriver om hende og kæresten Ryan - se sjov DR-video

Det var en storsmilende Anne-Marie Rindom, som festede med andre sportsstjerner til DR-showet ”Sport 2022” i Herning, selvom hun manglede din australske kæreste, skriver Billed Bladet. Se sjov video da Rindom overraskede sin træner.

 

Så blev trænerprisen 2022 overrakt til Piotr Wojewski - ILCA 6-sejlerne bakkede op i Herning

I alt fandt 11 priser deres ejermænd og tusindvis af tilskuere og endnu flere DR1-seere hyldede alt fra årets ildsjæl og idrætsforening til det største sportsnavn i 2022. Fotograf Peter Brøgger fangede øjeblikkene med sejlervinkel, hvor Vingegaard dog tog B.T.s guld foran Rindom.

Flydende sauna med fem knob - har specialdesignet smedejernsovn med glas i alle retninger

Big Branzino er en flydende sauna, skræddersyet til at nyde saunaer og underholde gæster i fjorde og søer. Med en topfart på fem knob kan bugter og øer udforskes, lover svensk producent.

 

Højvande og slæbebåden Baltsund fik 75 meter lang coaster fri af Samsø

Det første forsøg på at trække det store skib fri mislykkedes i søndags, men her til morgen klokken 6.45 havde slæbebåden Baltsund mere held, fortæller Niels Henriksen, direktør i slæbebådsvirksomheden NH Towage, fortæller dr.dk

9 år om at renovere en Thurø 33 - Ralph Jensen er færdig i 2025 - sådan cirka

Ralph Jensen købte i 2016, for 95.000 kroner, en Thurø 33 fra 1977. I december 2021 besøgte vi ham. Nu har vi igen her i 2022 været på hans 'bådværft', der befinder sig i en lade uden for Haderslev. Planen er at den nu 58-årige selvbygger vil bo i båden og Ralph er grundig - se ny video.

Nu sejler den svenske Shogun 43 i kulfiber - en eksklusiv båd til ræs og tur

Shogun Yachts' nye model, Shogun 43 på kun 6,1 ton, blev lanceret i efteråret. Vi har nu modtaget de første billeder af af den eksklusive båd, der ikke er helt billig. Kølen stikker enten 2,4 eller 2,7 meter.

 

Russisk kaptajn er stadig på grund på Samsø med fragtskib

Ifølge Forsvarskommandoen er det op til rederiet, at få bjærget skibet. Der er endnu ikke nyt om, hvornår det vil ske, oplyser de til TV2 ØSTJYLLAND.

25 frivillige fra Danmarks Museum for Lystsejlads klædes på

Nu kan bådfolket på Frederiksøen iføre sig nye busseronner, kedeldragter og bluser. Den nye beklædning med museets navn påtrykt er en donation fra Fonden for Fynske Bank. Arbejdstøjet er finansieret af en check på 20.000 kr overrakt af konsulent Henrik Bo Jensen fra banken.