Gå til hoved-indhold

Mormors kolonihavehus kan blive dit - køb en anpart og hold ferie på vandet

Fem ugers ferie på vandet i en charmerende lysthusbåd. Det er, ifølge indehaver Peter Bergstrøm, hvad der venter de ti sejlere, som køber en anpart i det blå fartøj. På regningen står et depositum på 25.000 kroner samt en månedlig udgift på 995 kroner til fællesudgifter.

Ung mand hoppede i vandet ved Langeland for at undgå militærtjeneste i Syrien

Manden hoppede frivilligt i vandet i mandags fra et fragtskib og kæmpede to timer mellem Lohals og Lundeborg. Det kostede den 23-årige livet. Det var angiveligt et forsøg på at undgå militærtjeneste i Syrien. Han ville i stedet mødes med sin bror på Langeland, fortæller Fyns Amts Avis.

Verdens største Hallberg-Rassy 69 på vej

Walk-in closet og en kahyt til dæksmand og ekstremt generøse gæstekahytter, er bare nogle af nøgleordene for den 46,5 tons Hallberg-Rassy 69, der bygges i 2023.

Dronningen tager på to sommertogter med Dannebrog i jubilæumsåret 2022

I løbet af sommeren går den danske regent af to omgange ombord på Dannebrog. Første togt er netop afsluttet, mens Dronningen atter står til søs i august. Det er nu 90 år siden, at Dannebrog sejlede på sit første togt.

Nu afdød 23-årig ville ikke være på skib - lå to timer i vandet mellem Langeland og Fyn

Ulykken skete umiddelbart, fordi den 23-årige - der befandt sig ombord på et skib - ønskede at komme ind på land. En anmelder på Langeland opdagede dog, at den unge mand var i nød, og dermed blev myndighederne tilkaldt, fortæller Fyens.dk

Mormors kolonihavehus er søsat i glasfiber – se den i Greve Marina

Husbåden vækker slumrende sejlerdrømme om at bo på vandet. Drømmen koster 1,1 millioner kroner og har et grundareal på 66,7 kvadratmeter.

Rørt Casper Steinfath er hjemme i Thy efter 1450 km på et SUP-board Danmark Rundt

Efter 54 dage rundt om Danmark var padlesurferen fra Klitmøller, Casper Steinfath, onsdag aften endelig hjemme igen. - Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige, lød det, mens tårerne pressede på, og stemmen knækkede over for Steinfath foran 400 mennesker.

SUP-surfer Casper Steinfath får dramatisk afslutning Danmark rundt med hård vind i ryggen og store bølger

Går det som planlagt, padler Casper Steinfath i mål i Klitmøller onsdag eftermiddag efter 1.450 kilometer på sit SUP-board. Han startede 2. april 2022. Finalen bliver en 70 kilometer lang etape fra Fjaltring til Klitmøller, hvor han bliver skudt frem af en hård vind fra syd på 8-10 sekundmeter.

Filmstjernerne Tom Cruise og Jennifer Connelly fortæller om sejlads i Top Gun film - se klip

Jennifer Connelly forklarer på Stephen Colberts talkshow The Late Show om et omfattende forberedelsesarbejde til sejlerscenen i den nye Top Gun 2: Maverick-film. Hun tog sejlerkurser i New York, så hun så så afslappet ud som muligt ved roret på en J Boat i San Francisco.

Otte vinder-råd til Fyn rundt-sejlerne fra proffen Radich

Fredag 20. maj 2022 starter Palby Fyn Cup med mindst 281 både. Den tidligere America’s Cup-deltager, Jesper Radich, deler ud af sine erfaringer. Få blandt andet konkrete sejltips og idéer til snacks. I aften er sidste frist for tilmelding til sejladsen, der starter i Bogense.