Gå til hoved-indhold

Far sveder og mor sejler på Hou Maritime Familiehøjskole

Tilbuddene står i kø på højskolen i Hou, hvor far udfordres på padelbanen, mens mor træner i J/80'eren. Sammen og hver for sig får familien lov at opleve på vand og land. Sidste år måtte højskolen melde alt udsolgt.

Linjett 39 kan prøvesejles i den svenske skærgård

Linjett 39 blev lanceret i sommeren 2021 og er allerede blevet en succes med ti solgte både. I april kommer svenskerne med en demobåd og byder kunder til en prøvesejlads i Norrtälje, der ligger lige nord for Stockholm.

 

Sejler: Misundelsesafgiften på lystbåde er urimelig og bør afskaffes

Hvad er den store forskel på sommerhuse og lystbåde, som retfærdiggør den urimelige afgift på bådene? Er en båd ikke bare et sommerhus på vand?, siger Ingvald á Kamarinum til Avisen.dk

Marinehjemmeværnet fylder 70 år: Opgaverne mere aktuelle end længe

I år er det 70 år siden, Marinehjemmeværnet blev oprettet. Dengang var hovedopgaven ”Bevogtning af danske havne og observationstjeneste under sejlads”. Efter forskellige opgaveløsninger gennem årtierne er Marinehjemmeværnet for alvor tilbage ved udgangspunktet.

Bådforhandler: Vi skaber en mere tryg bådhandel for køber og sælger

Vi har besøgt Tempo Bådsalg, en af landets største brugtbådsforhandlere. Medejer af firmaet, Henrik Jørgensen, siger: - Vi sætter os ind i bådene, vi sikrer ejerforholdene, og at der ikke er gammel gæld. Båden kommer på land og køber kan se, om der er skader fra grundstødninger.

Cille-blog: Vi lægger sejlerplaner til Götakanalen, selvom vi godt ved, at alt sikkert ændrer sig

Familien Rosentoft er sammen med alle andre bådejere i Danmark i gang med at klargøre båd. Deres Hallberg Rassy Mistral skal have en kærlig hånd, inden den søsættes 8. april. I Svanemøllehavnen bliver der lagt planer om den kommende sæson.

Verdens største private sejlbåd "Sailing Yacht A" beslaglagt af italiensk politi

Som led i de vestlige sanktioner mod russiske oligarker er en 143 meter lang kæmpebåd beslaglagt i Italien. Den enorme "Sailing Yacht A" har et prisskilt på op mod fire milliarder kroner.

Sponsorindhold: Sådan finder du det rigtige lån til din kommende båd

Når du skal finde dit kommende lån, så er det vigtigt, at du sammenligner forskellige låneudbydere. Når du skal sammenligne disse online, så er det en god ide, at du kigger på, om du har tillid til låneudbyderen.

Sponsorindhold: Få hjælp til købet af husbåden - fx et advokatforbehold

Det er vigtigt, at få et advokatforbehold, hvis du har planer om at købe en husbåd. For med et advokatforbehold er din underskrift på kontrakten først gyldig, når boligadvokaten har godkendt købet.

Mand nær sejlet ned af 400 meter langt containerskib

Det kunne være gået grueligt galt for en uheldig sejler, der søndag fik motorstop og måtte svømme for livet nær Southampton. Se video.