Gå til hoved-indhold

Saildirect APS overtager Kolding Marine Service i Sdr. Bjert med 46 års erfaring

Yamaha-forhandlerne Christian Lind Bendixen og Kim Skovgaard Andersen, som driver Saildirect APS med salg og service af alle former for trailerbåde, har overtaget aktiviteterne fra Kolding Marine Service v/ Aage Mikkelsen.

Frivillige reddere søger efter druknet fisker: Kan familien få fred, er det indsatsen værd

En privat eftersøgning efter fisker Orla Mygdal, der den 13. oktober faldt overbord i Limfjorden, fik lørdag selskab af Dansk Søredningsstations i Løgstør. Det lykkedes desværre ikke at finde den savnede.

Film fra dansk ungdomscamp kan vinde titlen som bedste internationale sejlsportsvideo siden år 2000

To årtiers bedst producerede video fra sejlsportens scene hædres med Mirabaud Sailing Video Award. En titel, som Rock the Boat-akedemiet kan vinde. Se videoen, hvor danske elite- og ungdomssejlere deltager, samt få link til afstemningen.

Boat Show 2021 i Fredericia holder vejret - venter på lempelser fra regeringen

Som reglerne om corona er lige nu, kan Boat Show 2021 ikke gennemføres optimalt, da Messe C skal følge arealkravet per person, som også gælder i storcentre og andre steder. Senest 8. januar konkluderes det, om showet kan afvikles som planlagt. Vi taler med udstillingschef Lars Søndergaard.

Henriks checkliste ved vinteropbevaring til manden, der elsker sin båd

Hvis du havde en så omfattende tjekliste til dit ægteskab, ville du aldrig blive skilt. Her er det tydeligt at X4.3-sejler Henrik Jørgensen er forelsket i sin båd, han virkelig plejer, hvis han bare følger halvdelen af sine egne råd. Se listen her.

Contest 59CS - en luksuriøs turbåd til sejleren, der ønsker bekvem og rolig sejlads

Hollænderen er skabt til sejlads med venner og familie ombord. Store spil, rullesejl og automatiske systemer skal gøre sejladsen overkommelig, selv med gæster ombord.

Horsens Yachtværft sælger brugt sejlerudstyr i ny webshop

- Vi har altid haft en samlemani, som gør, at vi næsten ikke kan være i værftet længere for sager, vi ikke ved hvor er. Så nu er der stille og roligt kommet lidt overblik og system over det i form af webshoppen ”Kistebænken”, fortæller chef for Horsens Yachtværft, Søren Buhl.

Kom til livestreaming-møde med Raymarine og Dragør Bådeværft: Fra brugt til nyt marineelektronik

Tv-producenten Lars Winding filmer torsdag den 8. oktober med fire kameraer, mens bådebygger Dirch Petersen fra Dragør Bådeværft er ordstyrer. Christian Ryborg fra Raymarine og andre fortæller om at skifte brugt ud med nyt, mens bådebyggere forklarer, hvordan udstyr monteres.

Svenske Nautec AB, norske Flak AS og danske Palby Marine A/S går sammen

Efter fusionen bliver de tre virksomheder den største marinegrossist-gruppe i Norden. Alle tre selskaber vil forsætte som selvstændige virksomheder under deres respektive brands, men ejerskabet er pr. 1. oktober 2020 samlet i Nautec Holding A/S. 

Hvem ejer denne båd? Rev sig løs ved Kolding

To både rev sig løs fra deres fortøjninger i det kraftige blæsevejr i lørdagsdøgnet. Syd- og Sønderjyllands Politi fortæller, at ejeren til båden i Sønderborg har meldt sig, men ejeren af en båd i Kolding er fortsat efterlyst.