Gå til hoved-indhold
x-35 på kryds på ØresundKapsejlads
X-35er krydser i Autumn Regatta, der i år var ekstra populær på grund af stort surpriseparty efter førstedagen med sydtysk musik og gratis fadøl. Foto: Troels Lykke

KDY på IRC-vognen

DH-reglen sættes under pres. For nu mener også den royale klub, at udenlandske sejlere skal tiltrækkes af IRC-reglen ved deres populære Autumn Regatta.

Af Troels Lykke |

Til bådpressen skriver KDY:

I KDY har vi en målsætning om, at vi vil fremme sejlsporten i Danmark og Internationalt ved at gøre sporten tilgængelig og attraktiv. Det kan gøres på mange måder.

En måde er ved at arrangere kapsejladser, hvor sejlerne ønsker at deltage. I den forbindelse har vi ikke kunne undgå at følge med i den debat som IRC har skabt i årets løb.

Derfor vil KDY i forbindelse med KDY Autumn Regatta i 2010 åbne op for muligheden for, at man kan tilmelde sig under IRC målereglen, som alternativ til de eksisterende DH og klasse løb. 

Vi håber således, at ikke kun flere danske men også flere udenlandske både vil vælge at deltage i stævnet og afslutte sæsonen ved at prøve at vinde skipperens vægt i rødvin. 

Med sejlerhilsner

Sven Solgaard Andersen
KDY kapsejladsudvalg

content-loader
content-loader
content-loader