Gå til hoved-indhold
Jimmy Harder til højre præsterede en fremragende takketale til den tidligere formand under generalforsamling i år i Nyborg. Foto: Troels LykkeDiverse
Jimmy Harder til højre præsterede en fremragende takketale til den tidligere formand under generalforsamling i år i Nyborg. Foto: Troels Lykke

Omstridt medlem af DS-bestyrelse går før tid

Dansk Sejlunion mangler nu nyt bestyrelsesmedlem fra Kreds 5 efter at Jimmy Harder har trukket sig. En person, der har gjort meget for Sejlunionen, men som også delte vandene til tider.

 

Af Troels Lykke |

Dansk Sejlunion modtog ultimo sidste uge besked fra Jimmy Harder om, at han har ønsket at trække sig fra bestyrelsen med omgående varsel. Jimmy Harder har været valgt af klubberne i Region 5, som består af Kongelig Dansk Yachtklub, Svanemøllekredsen og Østersøkredsen, skriver sejlsport.dk

Minbaad.dk oplevede Jimmy Harder på seneste generalforsamling, hvor han var manden, der åbentlyst blev miskrediteret af Christian Lerche, der afslørede skideballe for lukkede døre af netop Jimmy Harder.

Ifølge vores kilder så havde Jimmy Harder det svært, da han ikke længere blev valgt til næstformand. Derudover har den nye formand Hans Natorp også sat sit præg og stil, hvor Jimmy Harder ikke passer helt ind, lyder det fra en kilde til minbaad.dk.

Også KDY følte ikke at de havde den rette mand i Jimmy Harder har vi erfaret ved flere lejligheder, men det skal siges at manden fik gennemført en del ting i bestyrelsen.

Dansk Sejlunions bestyrelse er i dialog med kredsformændene med henblik på at få valgt en ny repræsentant til sejlunionens bestyrelse, idet Regionen ikke tidligere har valgt en suppleant.

Situationen er den, at der jævnfør Dansk Sejlunions vedtægter under alle omstændigheder skal foretages valg af en bestyrelsesrepræsentant i Region 5 i løbet af den kommende vinter, med tiltrædelse efter Generalforsamling i marts 2011.

 

content-loader
content-loader
content-loader