Gå til hoved-indhold
skal den på en losseplads eller gøres sejlklar igen. Foto: Hans AndersenHavne
Skal den på en losseplads? Foto: Hans Andersen

OK-vrag fra Marselisborg

Hans Andersen har været i Århus, hvor han faldt over en træt OK-jolle. Vi har nu en kommentar fra en hensynsfuld havnechef i Marselisborg.

Af Troels Lykke |

Minbaad.dk har igennem flere uger sat fokus på trætte både, der ser ud som noget hunden har slæbt med ind.

Senest er Hans Andersen fra Hvidovre faldet over en OK-jolle, der har set sine bedste dage i Marselisborg.

Havnechefen i Marselsiborg Lystbådehavn, Thomas Fog, kender ikke OK-jollen, men han siger om problemet med gamle, grimme både:

"En gang om året ryder vi op i de gamle både og placerer dem et sted, hvor de generer mindre. Det med faldefærdige både er ikke fint, men det er ikke et problem her på havnen. Vi har især to både, der ikke ser godt ud, vi har taget en samtale med den ene bådejer. Andre har evighedsprojekter på havnen og dem skal man også have respekt for, nogle kan godt have en dybere mening med deres både," siger Thomas Fog.

En havn skal være smuk

Han trådte til for fire år siden i den århusianske havn, hvor han foretog en grundig oprydning.

"Det skal være en god oplevelse at komme på en lystbådehavn, derfor skal de forladte både ikke ødelægge indtrykket," siger Thomas Fog, der før har sendt en båd til et hittegodskontor efter en snak med politiet.

Han mener i øvrigt ikke at det er et problem med forladte både i de havne han har besøgt i Danmark.

Hvad mener du?

Har du flere eksempler på bådvrag så send dem til troels@minbaad.dk og vær med i konkurrencen Årets Bådvrag 2010. Skriv også gerne en kommentar om problematikken med bådvrag i havnene.

content-loader
content-loader
content-loader