Gå til hoved-indhold
Wayfarer sejler. Fischerphoto.comKapsejlads
Fischerphoto.com

Wayfarer varmer op til VM i Sydengland

17 Wayfarer sejler i Hellerup i weekenden. En ny Wayfarer fås fra 80.000 kroner hos Skovgaard-Mortensen.

Af Troels Lykke |

Hellerup Sejlklub disker op med et af klubbens velkendte super prof afviklede stævner. 17 joller forventes klar på startlinjen, og dermed fastholder klassen en god opadgående formkurve for antallet af kapsejlere i klassen, forklarer fotograf på minbaad.dk Søren Svarre, der sejler Wayfarer og RS 100.

For en håndfuld af Wayfarer-deltagerne vil Hellerup-stævnet byde på den første mulighed til at få en pejling på hvor store forventninger de skal have forud for det VM, som holdes senere på sommeren i Weymouth på den engelske sydkyst. Pt. er der ca. 90 både tilmeldt til VM, og dermed lagt op til hård kamp.

Overskuelig jolle

I Wayfarer klassen sejler både nye såvel som rutinerede kapsejlere, og klassen fremhæver sig selv som en god legeplads bla. for voksne der ”pludselig” omkring de 35-40 år efter at børnene er blevet større igen får tid til at stå til søs for både tur og kapsejlads i en overskuelig jolle.

En god jolle til kapsejlads kan erhverves for 60.000,- og billetten for at gå om bord i det nyest mk4 skud fra Skovgaard Mortensen. Den ligger på mellem 80.000 til 100.000 kroner.

Se også Wayfarer til salg på mitbaadmarked.dk her

Se flere billeder: www.Fischerphoto.com

www.wayfarer.dk

Dragonfly 32 Evolution vinder prisen som Årets Multihull 2019

Dragonfly 32 Evolution er lige nu udstillet på bådmessen Multihull Boat Show i La Grande Motte, Frankrig, frem til på søndag 28. april. Her fik den danske trimaran, med ny wawe-piercing-skrog, en fornem pris.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Links til andre sites