Gå til hoved-indhold
Ib Frederiksen t.v. og Mads Christiansen t.h. fusionere deres firmaer, der lejer både ud.Tur
Ib Frederiksen t.v. og Mads Christiansen t.h. fusionere deres firmaer, der lejer både ud.

Sunway Seatravel giftes med SIM Yachting

Sunway Seatravel og SIM Yachting er fusioneret med Sunway Seatravel som det fortsættende firma. Firmaerne er Danmarks to største arrangører af sejlerferier, der er i vækst.

Af Troels Lykke |

Ib Frederiksen, der startede SIM Yachting for mere end 20 år siden udtrykker stor tilfredshed med at det er lykkedes at fortsætte firmaet på denne måde. Ib Frederiksen udtaler:

” SIM Yachting har nu fået en sådan størrelse, at logistik, papirarbejde og sikring af en fortsat høj service, kræver en større organisation. Det er netop nogle af de kompetencer Sunway Seatravel råder over, med bl.a. kontor og personale i både Ebeltoft og København. Derfor har denne fusion været indlysende for os, og det betyder også, at vore kunder er sikker på, forsat at kunne få den velkendte gode service”.

Ib er samtidig glad for, at det er lykkedes at finde en løsning, hvor han stadig vil være tilknyttet firmaet, og derfor fortsat kan betjene sine gamle kunder fra adressen i Maribo.

Fordele for kunderne

Mads Bygballe Christiansen, der igennem de seneste år har stået i spidsen for Sunway Seatravel, er glad for at firmaet, med denne fusion sikrer den fortsatte udvikling af firmaet.

Mads Christiansen udtaler:

”Med denne sammenlægning sikrer vi, at vi fortsat kan tilbyde eksisterende og kommende kunder en god sejlerferie under fremmede himmelstrøg. Vi glæder os bl.a. over, at vi også overtager agenturet for Kavas Yachting i Grækenland.

"De mange nye både gør, at vi kan tilbyde kunderne flere muligheder – Noget som vi har stor behov for, idet der allerede er stor mangel på både til vore kunder, der gerne vil på sejlerferie i den kommende sommer. Samtidig glæder vi os også over, at vi nu kan tilbyde SIM Yachting´s gamle kunder nye destinationer som f.eks. Italien, Caribien og Thailand, ligesom vi også kan tilbyde flodbådsferie og krydstogter,” siger Mads.

Forener det bedste fra to verdener

Med fusionen sikrer Sunway Seatravel sig, at den store erfaring som Ib Frederiksen igennem mange år har oparbejdet, forsat kommer kunderne til gavn.

Firmaet glæder sig over, at det bliver endnu bedre rustet til at vejlede kunderne om, hvilke steder de skal besøge, når de holder sejlerferie i Middelhavet.

Samtidig betyder det også, at alle kunder fremover vil være dækket af den prisgaranti og dækning af rejsegarantifonden, som kunderne i Sunway Seatravel indtil nu har været dækket af.

Ferieform i kraftig vækst

Antallet af sejlere der har lyst til at prøve en sejlerferie i udlandet er i kraftig vækst. Det skyldes bl.a. de faldende priser på flybilletter.

Derfor glæder Sunway Seatravel sig hver dag over den øgede konkurrence på dette marked. Det gør det muligt at holde en uges sejlerferie i Middelhavet for mindre end kr. 4.000,-/ pers. inkl. fly.

Det er priser som ikke er væsentlig højere end en almindelig charterrejse. Til gengæld har sejlerne en helt enestående mulighed for stadig at opleve noget af den oprindelige Middelhavsstemning, som ellers er forsvundet mange af de steder som almindelige charterturister kan besøge.

Fakta:

Sunway Seatravel er Danmarks største rejsebureau med speciale i ferie på vandet.

Sejlerferie

Sunway Seatravel arrangerer sejlerferie i lystbåde, hvor man selv er skipper. De mest populære lande for sejlerferie er Grækenland og Kroatien, men der kan sejles overalt i Middelhavet. I vinterperioden er der rigtig mange der nyder sejlads i fjernøsten eller Caribien, hvor de Vestindiske øer er en populær destination. Sunway Seatravel lejer også både ud i Danmark fra egen base i Ebeltoft. Denne ferietype kræver en vis erfaring indenfor sejlads.

Flodbådsferie

Det mest populære indenfor ferie på vandet er flodbådsferie. Det er en ferieform, hvor man lejer en flodbåd på nogle af det Europæiske vandveje, og oplever landskabet glide stille og roligt forbi, mens man nyder den afslappende stemning. Det er nemt at sejle en flodbåd, og alle kan leje båden uden tidligere erfaring.

Krydstogt og MiniCruise

Sunway Seatravel arrangerer krydstogter med de store luksuslinere. Dette kan ske både i Middelhavet, Caribien eller i det hastigt voksende område omkring Baltikum.

Se mere på www.Seatravel.dk og www.scancharter.com

content-loader
content-loader
content-loader