Gå til hoved-indhold
Tur
Arkivfoto fra Caribien.

Flotillesejlads med dansk fører i Caribien

Til januar er der flotillesejlads i det populære område omkring BVI i en 38 fods katamaran. Der er mulighed for at forlænge ferien på De Dansk Vestindiske Øer. Sunway Seatravel står bag, se priser.

Af Troels Lykke |

Mange har en forestilling om at en luksussejlerferie i Caribien er urealistisk dyr. Sunway Seatravel har sammensat en pakke, hvor man flyver fra Danmark til St. Thomas, besøger de gamle Dansk Vestindiske Øer, samt sejler 12 dage i en nyere båd i British Virgin Island.

Cruise mellem koraller i verdens bedste sejlfarvand

Farvandene omkring British Virgin Island er nogle af verdens skønneste at sejle rundt i. Her sejler man i det smaragdgrønne vand, hvor man tydeligt ser havskildpadder, rokker, koraller og det fantastiske dyreliv, der udspinder sig under havets overflade.

Vandtemperaturen på de 25- 28 grader indbyder også til at bruge snorkleudstyret, som findes på båden, og udforske det rige dyreliv endnu nærmere.

Sejlads i nyere både med rutineret Dansk fører i egen båd

SunWay Seatravel har taget udgangspunkt i de nye 38 fods katamaraner fra Sunsail.

Bådene er udstyret med fire dobbeltkahytter og to toiletter. Bådene er valgt for at tilbyde den bedst mulige oplevelse til deltagerne, men man kan også sejle i andre bådtyper, hvis man foretrækker det.

Salg og marketingchef, Niels Kjeldsen fra Sunway Seatravel er glad for at kunne introducere muligheden for flotillesejlads med Dansk fører på den anden side af Atlanten.

”Mange har sejlet rigtig mange sømil i hjemlige farvande eller andre steder, men mangler lige det sidste mod til at tage på en sejlerferie så langt væk. Vi derfor glade for at kunne tilbyde disse sejlere en eksotisk ferie i trygge rammer, som ikke er dyrere end en skiferie af samme længde” siger Niels Kjeldsen.

Priseksempler

12 dages sejlerferie til Caribien inkl. slutrengøring, sengelinned, 2 håndklæder pr. person, gummibåd med motor, snorkeludstyr, grill, Dansk skipper i egen førerbåd samt lokale skatter.

Pris pr. person ved 8 personer i 38 fods katamaran kr. 7.366,-

Pris pr. person ved 6 personer i den nye Jeanneau 409 kr. 7.330,-

Flypakke:

FlyDanmark - St. Thomas T/R med to mellemlandinger

2 overnatninger på hotel i St. Thomas, inkl. færgeoverfart og transfer

Pris kr. 9.800,-/pers.

content-loader
content-loader
content-loader