Gå til hoved-indhold
Var en Penichetter noget til sommerferien, kan den ses i Hornbæk havn.Diverse
Var en Penichetter noget til sommerferien, kan den ses i Hornbæk havn.

Sunway Seatravel opkøber Maritim Camping

Sunway Seatravel styrker med opkøbet af Maritim Camping sin position yderligere på markedet for bådferie på Europas floder og kanaler.

Af katrine bertelsen |

”Det er med en vis ære, at Sunway Seatravel nu skal videreføre Maritim Camping, der blev etableret i 1965 i Jyllinge,” fortæller Direktør Mads Christensen. 

”Vi har i mange år haft stor respekt for Morten Kaae fra Maritim Camping, så da ideen om en sammenlægning kom på bordet, var jeg slet ikke i tvivl: ”Dette vil give vores virksomhed nogle nye muligheder, ligesom vi får endnu en dygtig medarbejder og kollega”, fortsætter Mads Christensen. 

“Vi glæder os samtidig over, at opkøbet passer godt ind i firmaets langsigtede strategi, hvor vi vil koncentrere os om det vi i forvejen er gode til – nemlig at servicere de mange mennesker der gerne vil på kanalferie på Europas floder og kanaler.”

Maritim Camping fortsætter med at sælge flodbådsferier, og Morten Kaae glæder sig over, at han i fremtiden får mulighed for at koncentrere sig 100% om salg og marketing og bruge al sin tid på at servicere kunderne. 

Både Maritim Camping og Sunway Seatravel har i årevis arbejdet med salg af bådferier for rederierne LeBoat og Nicols. Nu bringer Maritim Camping desuden Locaboat med de såkaldte ”Penichetter” ind i den fælles familie. Penichetten ligger vinteren over i Hornbæk havn som kontor og showroom, og alle er hjerteligt velkommen om bord. Der er åbent skib hver fredag kl 13-16 samt efter aftale.

Du kan læse mere om maritim ferie på: www.seatravel.dk

content-loader
content-loader
content-loader