Gå til hoved-indhold
Støt BØRNEfonden - byd på en ferie i en Lagoon 38 katamaran hos Lauritz.comTur
Støt BØRNEfonden - byd på en ferie i en Lagoon 38 katamaran hos Lauritz.com

Byd på en sejlerferie – og støt BØRNEfonden

Sunway Seatravel sætter en luksus sejlerferie på Bahamas på auktion hos Lauritz.com. Alle pengene går ubeskåret til lave en brønd i Burkina Faso.

Af katrine bertelsen |

Sunway Seatravel har sat en rejse på højkant – på auktion hos Lauritz.com. Pengene der kommer ind ved auktionen – budsummen + salær – går ubeskåret til hjælp til at lave en brønd i landsbyen Gastoega i Burkina Faso, på det afrikanske kontinent.

Brønd i tørkeramt område

Tenna Jepsen fra BØRNEfonden fortæller.
- Vi vil gerne bore en brønd ved sundhedscentret til brug for landsbyens kvinder og børn. Centret giver bl.a. kvinderne mulighed for at tjene penge til deres familier ved at dyrke landbrug og producere sæbe og sheasmør. Der er imidlertid det problem, at der ikke er nogen brønd ved sundhedscentret, hvilket betyder, at kvinderne må gå langt for at finde vand til deres arbejde.

Landsbyens beboere har før forsøgt at grave en brønd, men jorden er meget hård og det er ikke lykkedes at få gravet langt nok ned. De to brønde, som er blevet gravet i landsbyen, er ikke dybe nok og tørrer ud i tørkeperioderne, hvilket betyder, at beboerne i disse perioder skal gå ekstra langt for at finde rent vand.

Ud over at lette arbejdet for kvinderne i sundhedscentret og resten af landsbyens beboere, vil adgangen til rent drikkevand også spare børn og voksne for smitsomme sygdomme som fx diarré.

Sejlerferie på Bahamas

Er du frisk at byde på en tur til Caribien, starter turen fra basen i Abacos på Bahamas og hop rundt mellem øerne, der ligger spredt som perler på en snor i det krystalklare vand. Det lavvandede område omkring Bahamas giver god beskyttelse, og optimale betingelser for en sejlerferie med familie eller venner i 38 fods katamaran. Der er sovepladser til 8 personer i de fire kahytter med en dobbeltseng i hver kahyt. Hvis ikke man selv kan sejle båden, så er der mulighed for at få en sejlkyndig skipper ombord.

- Alle vores gæster deler glæden ved at færdes på vandet, og nyder de muligheder og friheder, som det giver at være kaptajn på sin egen charterbåd i en uge eller to. For os som er vant til at betragte vandet som rammerne for vores gæsters ferie, er det en stor fornøjelse, at kunne støtte BØRNEfonden med et projekt, hvor rent vand har en langt større og vigtigere betydning i Burkina Faso, siger Niels Kjeldsen fra Sunway Seatravel.

Sunway Seatravel er et rejsebureau med speciale i alle former for ferie på vandet. Firmaet arrangerer bl.a. sejlerferier i Middelhavet, Caribien og andre eksotiske steder, ligesom en flod- eller kanalferie i Frankrig, Holland, Tyskland, Italien eller England på de Europæiske vandveje er meget populært.

Turen til Bahamas er fra 3. februar - 10. februar 2012. 

Links:

BØRNEfonden: www.bornefonden.dk

Lauritz.com: www.lauritz.com

Sunway Seatravel: www.sun-way.dk

Beløbet fra auktionen hos Lauritz.com går til boring af brønd i Burkina Faso.

Hold vinterferie på Bahamas 3.-10. februar 2012.

Vinterferie i Caribien giver mange oplevelser.

Læs også mere på: www.scancharter.com

content-loader
content-loader
content-loader