Gå til hoved-indhold
Jonas Warrer i Qingdao. Nu sejler han Moth-jolle hjemme i Århus. Foto: Troels LykkeKapsejlads
Jonas Warrer i Qingdao. Nu sejler han Moth-jolle hjemme i Århus. Foto: Troels Lykke

Warrer tror på OL-boss Thomas Jacobsen

Thomas er en dygtig sejler og behagelig, men Staal havde også spidskompetencer, siger OL-guldvinder Jonas Warrer til minbaad.dk.

Af Troels Lykke |

Jonas Warrer er om nogle en person, der har været i konflikt med elitechef Michael Staal, faktisk en sag, der efter vores vurdering, har skadet dansk sejlsport efter utallige negative artikler i medierne.

Warrer/Kirketerp havde elendig kemi med elitechef Michael Staal, som de aldrig nogensinde nåede at få en undskyldning fra, som de følte var på sin plads efter en umanerlig psykisk hård OL-udtagelse mod OL 2008.

Men i dag får du ikke Jonas Warrer til at sige noget negativt om Michael Staal, der har forladt Sejlunionen brutalt i  går efter at Hans Natorp og bestyrelsen stemte ham hjem til Dragør.

"Staal havde sine spidskompetencer, mere får du mig ikke til at sige," forklarer Jonas Warrer i dag til minbaad.dk

Til gengæld vil OL-guldvinderen gerne udtale sig om Thomas Jacobsen, der er ny sportslig chef for det danske OL-landshold. Faktisk har Thomas været gast for Jonas Warrer under Danish Open sidste år.

"Som jeg kender Thomas, så er han en dygtig sejler og en behagelig person. Han er god til stillingen, han har det bedste fra begge verdner med idræt fra universitetet, erfaring fra Sejlunionen og han har vundet OL-guld, så han ved hvad der skal til. Det er en god ny start for dansk sejlsport," siger Jonas Warrer.

Han flyver i morgen til Hyeres for at sejle 49er med en amerikansk gast, der mangler en rorsmand.

Selvom Warrer og Kirketerp har holdt forsoningsmøder med tidligere elitechef Michael Staal, er det en offentlig hemmelighed, at kemien mellem aldrig rigtigt har været der.

Jonas Warrer vil dog ikke tale om et comeback, blot fordi Thomas Jacobsen er kommet til.

"Men det har da ikke forringet mulighederne for et comeback, at Thomas nu står i spidsen, men det er stadig økonomien, der er udslagsgivende," siger Warrer, der for tiden sejler Moth-jolle.

I går sejlede han 20 knob, mens han fløj afsted en meter over vandet på foils.

content-loader
content-loader
content-loader