Gå til hoved-indhold
Per Weiskvist tabte seks mand på en gang lige efter en start. Foto: Søren SvarreKapsejlads
Per Weiskvist tabte seks mand på en gang lige efter en start. Foto: Søren Svarre

Smed seks gaster i Big Boat - se nu resultater

To personer slog sig på Farr 40 og flere både er udgået på grund af materiel skade i Kerteminde. De norske, store både er først over stregen. Seks gaster røg samtidig i vandet på Visione 3. Opdatering om uheldig Farr 40-skipper Hartvig Andersen.

Af Troels Lykke, kerteminde |

Det er især den norske, royale TP 52er, der er hurtigst over stregen, blandt de danske var Broskraberen fra Bogense hurtigst, mens Big Challenge fra Svendborg halter gevaldigt efter.

Det er tydeligt at de kun har sejlet i båden ganske få gange. De havde da også et lille, bitte forsejl på, selvom vinden ikke var over 10-11 m/sek.

Elmer styrtede og slog sig

Både er udgået, blandt andet fordi blokke blev revet op af båden. Desværre er to sejlere kommet til skade og de er lige nu i havn. Det er to fra Farr 40eren Magic Mazda, Rune Neumann med en brækket finger og Ebbe Elmer, der har forstuvet venstre skulder i en læ kæntring.

Protester er også indgivet har vi erfaret, der var en del kollisioner i første start med en duft af glasfiber. Det erfarer vi i bureauet i Big Boat Challenge på havnen i Kerteminde.

Seks mand i vandet på en gang

I øvrigt kan vi fortælle at Per Weiskvist på en Visione 3 smed fem mand i vandet, da søgelængeret sprang lige efter første start. Sejlerne blev heldigvis ikke ramt af andre både.

Farr 40-skipper forbrændt af storskøde

Tredje og sidste sejlads er i gang lige nu. I anden sejlads så vi blandt andet at Farr 40-kvinderne var langt fremme i feltet.

Men vi kan efterfølgende tilføje, at skipper for kvinderne, Mikkel Hartvig Andersen, fik skødet om ansigtet i en bomning, hvor han blev noget forbrændt, men dog uden han skulle på hospital, men dog under lægelig behandling, fortalte stævneleder Ole Gorm Larsen til minbaad.dk.

Norsk TP 52er, Fram, der tilhører den norske konge, vandt i IRC-klassen. Den sejlede super hurtigt.

broskraberen.dk fra Bogense vandt første slag stort over Big Challenge fra Svendborg.

Resultatater IRC her

Resultater DH her

www.bigboat.dk

content-loader
content-loader
content-loader