Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Signeringen af artister til Færderfesten er godt i gang.

Store bands til Færderfesten med 1.000 både

12. juni sejles 68. Færderseilads, som er blandt verdens største regattaer med start den ene dag og målgang den næste. Tidligere KDY-direktør Anders Kristensen fortæller.

Af Troels Lykke |

Færderseilasen arrangeres af Kongelig Norsk Seilforening med start fra Aker Brygge i Oslo og Målgang i Horten.

Det fortæller Anders Kristensen, der i dag er direktør for Kongelig Norsk Seilforening.

Signeringen af artister til Færderfesten er godt i gang og KNS, sammen med vores samarbejdspartnere i Horten, er stolte af å få MadCon øverst på plakaten. 

Hip hop-duoen Madcon har kun få koncerter i år og kommer til at skabe liv og røre på Sykehusbrygga, hvor de tager hele bandet på scenen.

Madcon, som består af duoen Tshawe Baqwa og Yosef Wolde-Mariam, har fået stor opmærksomhed både nationalt og internationalt. De har også samarbeidet med stjerner som Kelly Rowland, Snoop Doog og Rick Ross.

Færderseilas Cruise til København

De som ikke sejler Færdern har nu et alternativ. Vi følger sejlerne ud af Oslo Fjorden og er hjemme igen søndag formiddag!

DFDS samarbejder med KNS og arrangerer Cruise som giver Introduksion til Færdern på vejen ud: Hvad sker? Hvad er vigtig at se efter? Tilmelding og priser her www.seilmagasinet.no/regatta?regatta=1919

Fra Stockholm stiller den gigantiske Hyundai med tidligere håndboldspiller Bertil Söderberg som skipper.

100 fods båd med

Hyundai er en Super Maxi 100, som måler 100 fot (30,5 meter) i lengde, 40 meter mast høyde og. 6,5 meter i fribordshøyde.

Båden er designet af Ron Holland og bygget af Pendennis i England. Båden vejer 32 ton. Mandskabet i Færdersejladsen er på 20-25 personer.

content-loader
content-loader
content-loader