Gå til hoved-indhold
Camperen har køkken, soveafdeling og bad ligesom der er opholdsrum og en bar som kan anvendes til sponsorer. TucoUdstyr
Camperen har køkken, soveafdeling og bad ligesom der er opholdsrum og en bar som kan anvendes til sponsorer.

Carbon3 by Tuco nu med kæmpe camper

Team Carbon3 har nu sponsoraftale med vognmand Mogens Hegelund omkring brug af kæmpe lastbil camper, som support til holdet og sponsorer til kapsejladser med 40 fods trimaran.

 

Af Troels Lykke |

Vi er utroligt glade for denne aftale ”, oplyser direktør Jonas Pedersen.

”Det er vigtigt for os at alle samarbejdspartnere på vores projekter har højst mulige klasse. Og vognmand Mogens Hegelund hjælper os her med at tilbyde de absolut bedste forhold for såvel sejlere som shore crew og sponsorer," siger direktøren videre.

Køkken og bar

"Vi kender firmaet Mogens Hegelund som en dygtig og seriøs samarbejdspartner på logistik området og er glade for også at få dem med på Carbon3 holdet som officiel sponsor. Truck og trailer som stilles til rådighed af firmaet indeholder alle tænkelige faciliteter som Køkken, soveafdeling og bad ligesom der er opholdsrum og en bar som kan anvendes til sponsor arrangementer m.v.,” siger Jonas Pedersen.

Se camper ud for Bella

Han glæder sig til at tage denne bil i brug.

"På den måde at tilbyde vores sponsorer endnu bedre udbytte af deres sponsorater til team Carbon3.” siger Jonas Pedersen.

Truck og trailer vil i den kommende uge kunne ses på pladsen foran Danmarks store bådudstilling ”Både i Bella 2010” Ved trucken kan hentes informations folder om team Carbon3.

Truck og trailer vil desuden være til stede som Carbon3 holdets base ved de mange af sommerens kapsejladser som holdet deltager i.

www.carbon3.dk findes meget mere om holdet, den spændende båd og bygningen af denne i Faaborg.

content-loader
content-loader
content-loader