Gå til hoved-indhold
Anderledes spiler, hvem har taget den?Kapsejlads
Anderledes spiler, hvem har taget den?

Stjal afklædt dame-spiler

Markante J/80 genakkere stjålet fra Sønderborg-båden, ProJect2, ejer fortæller Flemming Djernæs. Se herlig video.

Af Troels Lykke |

Den tidligere sejlsælger hos Elvstrøm Sails, Flemming Djernæs og hans medejer af en J/80, Kim Løndal har været udsat for et noget specielt tyveri fra lystbådehavnen i Sønderborg.

Deres kendte genakkere med den nydelige afklædte dame i sejlet, som flere sejlere nok har set på Fyn Rundt eller her på sitet, er blevet stjålet fra kahytten sammen med Tacktic Race Master kompas og Tacktic log/lod.
 
Som at forsøge at sælge stjålet Mona Lisa!
- Båden står på landevejstraileren på havnens P-plads. De er kommet ind i båden ved at skrue rustfri stål listen ved skydekappen af, og fra kahytten stjålet de 2 genakkere (light og heavy). De rustfri lister har de taget med sammen med alt tovværk og vores Spinlock rorpindforlænger, forklarer Flemming videre.

At sejle med vores stjålne "dame i sejlet" er vel lige så torske dumt, som at forsøge at sælge Mona Lisa til Bruhn-Rasmussens auktionshus! Trykket er håndlavet af tyske www.gerken-druck.de og findes kun i de to sejl til Sønderborg-båden.
 
Ny video af "dame-genakkeren" fra markedsføringskursus.
- Som ledig på arbejdsmarkedet er jeg p.t. på et 6-ugers kursus omhandlende markedsføring på nettet. 3 dage har omhandlet produktion af salgsvideo og redigeringsteknik. I mangel af produkter at sælge, fik jeg overtalt en medkursist til at være kameramand på mit lille projekt, der "tilfældigvis" kom til at handle om J80 sejlads.

Resultatet af vores fælles anstrengelser kan ses på den sprit nye video, "J80 - showtime!"

- Jeg håber læserne har lyst at se denne lille video, der viser vores "dejlige pige" umiddelbart inden hendes forsvinden. Snøft!
 
Opfordring til læserne.
Skulle nogen se en fladpandet torsk for enden af vores genakker og skøder og bidrage til, at vores "tøser" kommer hjem igen, udloves der selvfølgelig 6 fl. vin til den opmærksomme, slutter det fra den selvudnævnte genakker-single, Flemming Djernæs.

content-loader
content-loader
content-loader