Gå til hoved-indhold
Contenderne startede allerede sidste weekend, hvor de havde koblet sig på Kraftcenter Øst store træningsstævne i Skovshoved, og snart går det løs i Hellerup og Århus.Kapsejlads
Contenderne startede allerede sidste weekend, hvor de havde koblet sig på Kraftcenter Øst store træningsstævne i Skovshoved, og snart går det løs i Hellerup og Århus.

Contenderne søger en samlet klasse-sponsor

Contenderklassen har fået vokseværk. Med 15 joller i Århusområdet og endnu flere på Sjælland, er der basis for to mindst træningssamlinger i foråret. Interview med Søren Andreasen, der søger sponsor.

Af katrine bertelsen |

Contenderne går en tæt besat sæson i møde. Til sommer venter et utal af kapsejladser i både ind- og udland og et VM i England forude, så der er god opbakning til flere træningsstævner henover foråret.

Tyskerne får tæv

Søren Dulong Andreasen fra Contederklassen siger til minbaad.dk:

”Klassen voksede godt i 2010, så vi bliver rigtig mange til træningssamlingerne. Vi ved, at der kommer mindst seks tyske både, de kommer fordi de har fået tæv af os.”

De danske Contendersejlere er generelt blevet bedre, ”vi har fået løftet midten og bundfeltet med op, så nu oplever tyskene, at det ikke bare er topsejlerne de får klø af,” siger Søren med et lille grin.

Til træningssamlingen i Hellerup d. 16.-17. april har klassen hyret Peter Hansen, bl.a. tidligere 49'er sejler og nu klassetræner for 49'erne.

Søren siger:

 ”Vi havde ham og en gummibåd med til Kiel sidste år, og han er virkelig god. Han kan lige sætte fingereren på de punkter, der skal arbejdes med.”

Sponsor søges

Til slut havde Søren et ønske:

”Contenderklassen i Danmark søger en sponsor. I stedet for, at vi hver især har vores egne sponsorer, har klassen samlet set meget mere at byde på, og en sponsor kan også eksponeres bedre, da der er mange af os.”

Interesserede kan henvende sig til Søren Dulong Andreasen på sandreas@cisco.com

Den 16.-17. april i Hellerup Sejlklub
Træner:
Peter Hansen, bl.a. tidligere 49'er sejler og nu klassetræner for 49'erne.

Den 30. april - 1. maj i Århus Sejlklub
Træner:
Jacob Karstoft, tidligere aktiv jollesejler bla. i  29'er og nu jolletræner i Århus Sejlklub og kraftcenter Århus og klassetræner for RS:X-windsurferne.

Du kan tilmelde dig træningssamlingerne og læse mere her: www.contender.dk

content-loader
content-loader
content-loader