Gå til hoved-indhold
Man kan måske ikke deltage i VM lige med samme man sejler en Contender. Foto fra VM i Weymouth 2011. Foto: Søren SvarreSejlklubber
Man kan måske ikke deltage i VM lige med samme man sejler en Contender. Foto: Søren Svarre

Prøv Contender i Roskilde

Interessen for Contender-jollen stiger. I morgen lørdag kan du prøve at tumle den. Der er ”Prøv noget nyt” i Roskilde og Kaløvig. Sidste år fik arrangementet tre nye Contendersejlere.

Af katrine bertelsen |

Roskilde Sejlklub holder "prøv noget nyt"-arrangement lørdag den 3. september.
Læs mere om  tidsplan, tilmelding, andre jolletyper, praktiske forhold etc. på:
"Prøv noget nyt i Roskilde"

Du skal bare møde om med dit sejlertøj i Roskilde Sejlklub lørdag kl. 11.

Kaløvig holder "prøv noget nyt"-arrangement søndag den 4. september.

Læs mere om  tidsplan, tilmelding, andre jolletyper, praktiske forhold etc. på "Prøv noget nyt i Kaløvig"

"Prøv noget nyt" er Dansk Sejlunions tilbud til unge sejlere om at prøve at sejle i forskellige joller, og afholdes i løbet af sejlsæsonen over det meste af landet i samarbejde med lokale sejlklubber.

Blev bidt af Contender i Roskilde

- Under åbent hus i Roskilde Sejlklub sidste år var vi tre, som blev bidt af Contender jollens udfordringer, fortæller Søren Svarre.

- Contender foreningen stillede deres demojolle til rådighed, og vi skiftedes til at give den nogle tæsk – og fik selv nogen igen, når den smed os i vandet.

- Der var dog så lange passager af prøveturene, hvor vi lykkedes at mærke det skønne potentiale i jollen. Derfor var vi tre glade drenge, som omgående indledte jagten på at anskaffe os en jolle hver. Det lykkedes, og nu kæmpes der med at opnå en rimelig boathandling.

For mere info gå til www.contender.dk og se blandt andet de mange links til videoer der viser, hvordan sådan en fætter tæmmes.

content-loader
content-loader
content-loader