Gå til hoved-indhold
Lørdag blev den avancerede vingemast monteret på Carbon3. Foto: carbon3.dkKapsejlads
Lørdag blev den avancerede vingemast monteret på Carbon3. Foto: carbon3.dk

Carbon3: Så kom masten på

Fredag blev Carbon3 endelig “løsladt” fra værftet, og sat i vandet i Fåborg. Det er næsten to års arbejde der ligger bag den avancerede trimaran. Se video af transporten fra Tuco-værftet til Fåborg havn.

Af katrine bertelsen |

Jonas Pedersen fra Carbon3 skriver til minbaad.dk:

Det har været en fantastisk weekend for Carbon3 holdet. Efter næsten 2 års arbejde var det en fornøjelse at se resultatet ramme vandet fredag aften. De sidste mange weekender gennem foråret har hele holdet af med rigtig god opbakning fra de mange frivillige dygtige håndværkere i både Crew og shorecrew, under kyndig ledelse af kulfiberspecialisterne Jakob Frost og Jonas Pedersen, arbejdet hårdt for at sikre at Carbon3 blev søsat i april måned som håbet.

Det var således en milestone af de helt store der blev nået fredag aften kl. 23 da vi kunne trække Carbon3 til udrustningskajen i Faaborg.

Lørdag fortsatte arbejdet og båden fik sin 2o meter høje kulfiber vingemast monteret. Lørdag eftermiddag så der lørdag aften kunne fejres endnu en milestone. Resten af weekenden er gået med yderligere oprigning og vi håber at komme på vandet første gang i løbet af den kommende uge.

De bedste hilsner Carbon3

Det er Jonas Pedersen, Jacob Frost og Jakob Groth, der er holdet bag Carbon3. Teamet, der nu skal sejle trimaranen er sammensat med Jesper Bank og William Friis-Møller i spidsen for holdet, mens tidligere Nokia-sejler Søren Gitz-Johansen og America's Cup-sejler fra det svenske Victory Challenge Morten Halkier, udgør besætningen.

Læs mere om Carbon 3 på: www.carbon3.dk

content-loader
content-loader
content-loader