Gå til hoved-indhold
Sejlklubber

Hajer på Silkeborg Søerne

Hvidhajen, hammerhajen er blot nogle af navnene på ni sponsorerede Winner Optimistjoller til Silkeborg Sejlklub. Pantaenius, Tuborg Fondet og H-bådsforeningen Ærlige Jensen er blandt giverne.

Af Troels Lykke |

Silkeborg Sejlklubs ungdomsafdeling har i de seneste år gennemgået en særdeles positiv udvikling. Der er i de seneste år arbejdet væsentligt på de indre linjer med struktur, strategi og målsætninger.

Siden starten af året har klubben været i gang med et sponsorprojekt for at få fornyet og udvidet optimistjolle flåden, så den matcher nutidens forventninger til en moderne og aktiv sejlklub.

Sejlklubben har gennem sponsorprojektet sikret sig 9 nye optimistjoller af det danske fabrikat Winner. Jollerne blev døbt ved et festligt arrangement i Sejlklubben torsdag 1. september.

Navngivet efter hajarter

- Alle jollerne er navngivet efter hajarter. Vi har således fremtidssikret udviklingen, idet der findes omkring 400 hajarter i verden, siger ungdomstræner Allan Pedersen med et smil.

- De nye joller bliver et stort aktiv for den fortsatte udvikling af vores ungdomsarbejde og udgør næste step efter vi i foråret blev udnævnt til Ungdomsvenlig Sejlklub af Dansk Sejlunion fortsætter ungdomsformand Annette Diget. Vi har i forbindelse med den målrettede indsats i ungdomsafdelingen også oplevet en kraftigt stigende forældreopbakning, hvilket er afgørende for at opnå en fortsat succes, siger hun.

- Silkeborg Sejlklub er både stolte og glade over at sponsorprojektet er lykkes og sender herigennem en særlig tak til de sponsorer og fonde som har været med, lyder det fra klubben.

Følgende sponsorer/fonde står bag de nye joller:

Lemminkäinen – 1 optimistjolle, navngivet Hvidhajen

Pantaenius Lystfartøjsforsikring – 1 optimistjolle, navngivet Hammerhajen

Alux og H-bådsforeningen Ærlige Jensen – 1 optimistjolle, navngivet Makohajen

Tuborgfondet – 1 optimistjolle, navngivet Revlehajen

Fabrikant Mads Clausens Fond – 1 optimistjolle, navngivet Blåhajen

Den A. P. Møllerske Støttefond – 4 optimistjoller, navngivet Sildehajen, Tigerhajen, Citronhajen og Leopardhajen.

Maria tester en af de nye Optimistjoller.

content-loader
content-loader
content-loader