Gå til hoved-indhold
Mads ”Blærerøv” Christensen – selv ivrig sejler – trak fulde huse, da han søndag eftermiddag underholdt på Boat Show-scenen.Kort Nyt
Mads ”Blærerøv” Christensen – selv ivrig sejler – trak fulde huse, da han søndag eftermiddag underholdt på Boat Show-scenen.

Palbys Carlsen: Fredericia messe skal bestå

Fredericia Boat Show 2011, havde syv travle messedage med 28.772 besøgende. "Super udstilling med mange besøgende, god købelyst og fin stemning," siger Bjarne Carlsen.

Af Troels Lykke |

- Vi havde på forhånd håbet på mellem 25.000 og 30.000 besøgende, så vi er yderst tilfredse med at nå det mål , endda i den øvre ende af spektret, konstaterer Lars Søndergaard, projektleder i Fredericia Messecenter.

Messecentret var i år for første gang enearrangør af bådudstillingen, da brancheforeningen Danboat har valgt at fokusere på København til de indendørs udstillinger. Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Fredericia Messecenter.

- Denne succes sender et helt klart signal om, at udstillerne og det vestdanske bådpublikum fortsat ønsker en indendørs bådudstilling i Fredericia, mener Lars Søndergaard.

Bøjet i neon: Fortsat i Fredericia

Den opfattelse deler direktør Bjarne Carlsen fra Palby Marine:

- Det har været en super udstilling med mange besøgende, god købelyst, fin stemning og et flot mix af udstillere. Vi har fået bøjet i neon, at der naturligvis fortsat skal være en bådudstilling i Fredericia, siger Bjarne Carlsen.

Han mener, at brancheforeningens fokusering på København hvad angår indendørs udstillinger, skaber en markant ubalance til skade for Danboat-medlemmer i det vestlige Danmark, skriver Fredericia Messecenter videre til pressen.

Gamle struktur, tak

- Derfor vil jeg som nyvalgt bestyrelsesmedlem i Danboat arbejde for en tilbagevenden til den ”gamle” struktur, hvor de indendørs bådudstillinger skiftede mellem Fredericia og København, fastslår Bjarne Carlsen.

Ifølge Lars Søndergaard er der ingen tvivl om, at de traditionsrige Boat Shows fortsætter i Fredericia Messecenter. Om terminen eller frekvensen skal justeres, tages der stilling til senere – blandt andet på baggrund af besøgs- og udstilleranalyserne. 

Bjarne Carlsen, Palby Marine.

content-loader
content-loader
content-loader