Gå til hoved-indhold
Jesper Bank fra Elvstrøm Sails på udstillingen i Fredericia, hvor man også kan høre Blærerøven og Peter Tanev i weekenden. Foto: Troels LykkeKort Nyt
Jesper Bank fra Elvstrøm Sails på udstillingen i Fredericia, hvor man også kan høre Blærerøven og Peter Tanev i weekenden. Foto: Troels Lykke

Danboat mister få firmaer på udstillingspolitik

I en artikel i minbaad.dk udtaler to jyske udstillere at mange medlemmer melder sig ud af brancheforeningen på grund af Danboats ny udstillingspolitik, men det er forkert, siger Knut Iversen.

Af Troels Lykke |

Kun fem medlemmer af Danboat har meldt sig ud i protest mod den nye udstillingspoltik, som betyder at Bella Center kører Både i Bella hvert år, på trods af at Boat Show i Fredericia holder fast i deres udstilling hvert andet år.

"Der er kun fem medlemmer på den konto," siger Knut Iversen fra Danboat.

Vi havde gerne fået en kommentar fra Danboats formand Lars Ive, men det er ikke muligt i denne sag, før begge udstillinger er afsluttet, fortæller Knut Iversen til minbaad.dk.

Flere af de170 firmaer, der udstiller i Fredericia i denne weekend, er imod den nye udstillingspolitik, som betyder to indendørs udstilliger i ulige år.

Men beslutningen om det blev taget på et medlemsmøde afholdt af Danboat Bella 2010, hvor der blev stemt om følgende:

"En indendørs bådudstilling om året og der foreslås fra bestyrelsen at det skal være i Bella. Der blev stemt og flertallet stemte ja til Bella Center hvert år."

content-loader
content-loader
content-loader