Gå til hoved-indhold
Ja, et rigtigt hunkønsvæsen. smækker og vilter, med en bred bag, skriver Stig Westergaard.Kort Nyt
Ja, et rigtigt hunkønsvæsen. Smækker og vilter, med en bred bag, skriver Stig Westergaard.

Westergaard er forelsket - søger partner til delebåd

Lige blevet bådejer. Spritny Azuree 33 med lidt ekstra features. Den mest rummelige 33 fods på markedet. Og tilmed kan hun sejle, skriver Stig Westergaard om sin nye tyrkiske kærlighed.

Af Troels Lykke |

Den kendte prof-sejler Stig Westergaard fra København K, er tilsyneladende i forårshumør, trods det nu kolde efterår, kan man læse på hans facebook-profil.

Han ønsker tilsyneladende at have en delepartner til sin nye Azuree 33, der er bygget i Tyrkiet og så vidt vi ved, designet i Italien.

- Hvis du er interesseret så slå et signal eller skriv en besked. Pt. ligger hun i det østlige Middelhav. Kommer hjem til foråret til sæsonen. Tanken er at deleejerskab gør forårsklargøring, kapsejlads, hygge en anelse sjovere når man har en lidelsesfælle at dele med, skriver Stig Westergaard.

Næsten syv knob på kryds

Båden er med autopilot, 3 batterier, afgjort ca. 6½-7 på kryds. cruiser stabilt 8-10 på læns.

- Fladt vand 18-20 knobs vind løb hun 10,4 max. så mon ikke en lille bølge og en brise kan give lidt mere, til kap hiver vi alt ikke boltet ud. så bliver hun endnu lettere til bens, skriver Westergaard, der har erfaring fra Volvo Ocean Race, hvor bådene også er brede agten til.

content-loader
content-loader
content-loader