Gå til hoved-indhold
Fyrværkeri vil der også være om aftenen Foto: Ian Roman/Volvo Ocean RaceKapsejlads
Fyrværkeri vil der også være om aftenen Foto: Ian Roman/Volvo Ocean Race

Volvo Ocean Race gør noget ud af aktiviteterne på land

Volvo Ocean Race har aktiviteter for folk i alle aldre. En blæksprutte lærer fx børn om hvor vigtigt det er at passe på havet. 29. oktober går starten i Alicante. Minbaad.dk er på startlinjen.

Af Rasmus Antoft |

Om kort tid starter ræset jorden rundt. Derfor er der også fuld gang i tilskueraktiviteterne på havnen i Alicante hvor der er hjort mange ting for at trække tilskuere til.

Tilskuerne har mulighed for at sejle, både i virkeligheden og virtuelt. På vandet er det dog ikke VOR bådene de sejler, men nogen mindre joller. Der har været tilskuere med ude i aldersgruppen 8-60 år og det eneste krav er at man vejer over 30 kg.

Det er også muligt, for de der er vandskræk at sejle, at prøve at sejle i en simulator.

Hvis køen er for lang vil det også være muligt at prøve nogen af alle de andre aktiviteter som bl.a. indbefatter 3D biograf, koncerter, rundvisninger, man kan sågar deltage i en "grinding konkurrence" som efterligner den måde de arbejder på, på bådene.

Også aktiviteter for de små

For børn vil der være blæksprutten Marmo (som er en del af PUMAs hold) som vil fortælle historier for børn om hvorfor det er så vigtigt at passe på havet samt dele og genbruge ting.

Her er blæksprutten Marmo ved at fortælle historie. Foto: Ian Roman/Volvo Ocean Race

Om 13 dage går racet i gang. Følg med her på siden for at få de vigtigste nyheder omkring racet. www.volvooceanrace.org

Facebook - Marmo

content-loader
content-loader
content-loader