Gå til hoved-indhold
Udover at være en kortplotter og ekkolod, kan NSS Sport tilsluttes netværket med Simrad Yachtings udstyr af valgfrie enheder. Foto: SimradUdstyr
Udover at være en kortplotter og ekkolod, kan NSS Sport tilsluttes netværket med Simrad Yachtings udstyr af valgfrie enheder. Foto: Simrad

Multi kortplotter med touchscreen fra Simrad Yachting

Simrad Yachting kommer i begyndelsen af maj med en ny kortplotter med touchscreen. Simrad NSS Sport serien har udover touchscreen, tastatur og drejeknapper, også indbygget GPS-antenne.

Af katrine bertelsen |

Simrad NSS Sport har en kombination af touchscreen, tastatur og en drejeknap, som giver brugeren kontrol over de fleste situationer på vandet. Det skriver Simrad i en pressemeddelelse.

Touchscreen funktionerne er gode til placering af waypoints, fiskemarkering og forfølgning af radarmål.

Drejeknappen er den mest effektive måde at styre proportionale funktioner som at zoome på et kort, justere forstærkning, styre autopilot, eller måske skrue lidt op for radioen.

Med søkort

Som fra NSE og NSO serierne, er NSS klar med søkort – Navionics Coastal eller Silver og er 100 % kompatibel med hele Navionics kataloget over søkort.

NSS Sport har en skarp og læsbar skærm, med Simrad Yachtings LED baggrundsbelysningsteknologi. Desuden giver LED-teknologien et mindre strømforbrug og har en længere levetid.

Simrad NSS Sports serie inkluderer NSS7, NSS8 og NSS12, som alle er fuldt forsynet med en integreret GPS antenne. Både NSS7 og NSS8 har indbygget ekkolod som standard, hvilket ikke alene gør dem priseffektive, men også pladseffektive.

Udover at være en kortplotter og ekkolod, kan NSS Sport tilsluttes netværket med Simrad Yachtings udstyr af valgfrie enheder, inklusive Broadband Radar TM, SonicHubTM, integreret autopilot og multipel display-systemer. Det kan udbygges efter ønske og behov.

NSS Sport er også kompatibel med ekstraudstyr, som bl.a. Broadband RadarTM, StructureScanTM, SonicHubTM og integrerede autopiloter.

Simrad NSS Sports produkter starter fra 12.995 kr og er klar til levering fra begyndelsen af maj 2011.

Læs mere om NSS Sport på: www.simrad-yachting.com

content-loader
content-loader
content-loader