Gå til hoved-indhold
Simrad BSM-3 er optimeret til at samarbejde med Simrads NS serie, herunder de nye NSS evo2 og NSO evo2 systemer. Foto: SimradUdstyr
Simrad BSM-3 er optimeret til at samarbejde med Simrads NS serie, herunder de nye NSS evo2 og NSO evo2 systemer. Foto: Simrad

Nyt bredbånds ekkolod fra Simrad

Simrad lancerer et nyt BSM-3 bredbånds ekkolods modul, Simrad BSM-3. Modulet er lavet til at samarbejde med Simrads NS serie.

Af katrine bertelsen |

Simrad, der fremstiller instrumenter til maritim navigation, som autopilot, radar, kommunikation og fiskesøgningssystemer er klar med næste generations ekkolodssystem: Simrad BSM-3 bredbånds ekkolod med CHIRP (komprimeret højstyrke radar puls).

Simrad BSM-3 er det mest avancerede bredbånds ekkolod på markedet. Det kan nå dybder på 3.000 meter og vil levere uovertruffen målseparation, opløsning og klarhed i hele vandsøjlen, til at lokalisere fisk både offshore og nær kysten. Det skriver Simrad i en pressemeddelelse.

Simrad BSM-3 har brugervenlige funktioner som sporing vha. bundfarve og nemme split zoom kontroller, samt et udvalg af bladre-hastigheder og transmittering af strømstyring.

Modulet er indkapslet i robust aluminium med et vandtæt dæksel og enkel tilslutning af transducerstik gør, at det er let at installere. Brugeren skal blot trække kablerne, som tilsluttes et Simrad NS-serie multifunktions display. 

Simrad BSM-3 er optimeret til at samarbejde med Simrads NS serie, herunder de nye NSS evo2 og NSO evo2 systemer, som er de seneste multifunktions displays lanceret af Simrad.

BSM-3 er kompatibel med Airmars transducer-serie og er optimeret til den nye Airmar vidvinkel CHIRP transducer serie, som giver større dækning og en 25-graders strålevinkel på tværs af hele frekvensområdet.

BSM-3 er designet til at give lystbådssejlere og erhvervsfiskere både pålidelighed og samtidig den højeste ydelse der fås i et ekkolodssystem.

Simrad BSM-3 kan købes til en vejledende pris på kr 14.891,25 (inkl. moms). Læs mere på Simrads hjemmeside.

content-loader
content-loader
content-loader